Traducere "bitcoin" în română

Xapo btc

retirar dinero de xapo...

Adăugați în lista de dorințe Instalați Traduceți descrierea în română folosind Google Traducere? Xapo is your alternative to traditional banking. Give them different permissions to keep control of your money.

xapo btc folosind miezul bitcoin

La Xapo, suntem convinși că, indiferent cine sunteți sau de unde vă aflați, meritați acces ușor la serviciile financiare digitale. Xapo este alternativa ta la serviciile bancare tradiționale.

xapo btc cum se calculează bitcoin la naira

Suntem un portofel digital care vă permite să trimiteți, să primiți, să stocați și să cheltuiți cu ușurință și în condiții de siguranță orice monedă tradițională și bancnotă.

Xapo, cum ar fi transfer bancar, card de credit, transfer de biți și multe altele! Dați-le permisiuni diferite pentru a păstra controlul asupra banilor.

xapo btc btc trade p2p

Am dezvoltat cea mai sigură platformă alternativă bancară din lume, completată cu o rețea globală de xapo btc bitcoin ultra-securizate. Deoarece măsurile de securitate standard ale industriei sunt bune, dar când vine vorba de protejarea mijloacelor de trai, "bun" nu este suficient de bun.

Afișați mai mult.

xapo btc bitcoin forum india