Indicații rutiere către Bitcoin G51, Diagonal Patriotismo, 12, Ciudad de México - Waze

Mexic bitcoin. Mexic - Criptoeconomie

Death cross-ul nu pare să-l sperie pe Michael Saylorcare a cumpărat Bitcoin de de milioane de dolari tocmai când s-a format mexic bitcoin tipar terifiant.

mexic bitcoin bitcoin api market

Dar el nu mexic bitcoin singurul care crede asta. Ricardo Salinas Pliego, al treilea cel mai bogat om din Mexic, crede, de asemenea, că Bitcoin este o investiție excelentă.

mexic bitcoin martingale excel sheet download

În timpul unui interviu cu directorul Blockchain Land, José Rodríguez, Ricardo Salinas Pliego a asigurat că Bitcoin este o investiție la fel de solidă ca aurul. El a explicat că dezbaterea despre natura sa nu este atât de crucială pentru cei care îi cunosc proprietățile. Nu are rost să discutăm dacă este o monedă sau nu.

  1. Bitcoin store filipine
  2. Convertiți Bitcoin Cash (BCH) şi Mexicani Unidad De inversiuni (MXV): Calculator schimb valutar
  3. El Salvador adoptă Bitcoin ca mijloc de plată și-l minează cu ajutorul vulcanilor De ce se opune FMI Distribuie Print El Salvador devine prima țară din lume care acceptă plata cu Bitcoin în orice magazin.
  4. Mexic - Criptoeconomie
  5. Adăugați în lista de dorințe Instalați Traduceți descrierea în română folosind Google Traducere?

Din acest motiv, ar trebui să fie în orice portofoliu. El a fost unul dintre primii oameni de afaceri proeminenți din America Latină care a vorbit despre criptomonedă și a sprijinit-o pe rețelele de socializare.

mexic bitcoin bitcoin trader ramaphosa

Părerea lui Pliego despre Altcoins Deocamdată, se pare că relația lui Salinas cu Bitcoin nu admite nicio concurență. Când a fost întrebat despre potențialul Ethereum și al altor monede, Salinas nu a fost convins că ar putea depăși BTC.

În ceea ce privește Ethereum, el a explicat că slăbiciunea sa constă în natura sa inflaționistă.

mexic bitcoin etrade și bitcoin

De aceea menționez Ethereum. Pentru că, atâta timp cât nu are o sumă finită de emisie, nu îi voi crede pentru că pot emite mai mult, iar activul se depreciază. Guvernele din America Latină au abuzat de putere pentru a emite artificial bani, ceea ce a afectat puterea de cumpărare a poporului pe termen lung.

mexic bitcoin jaunpur btc

Pe atunci, pesoul mexican era de 20 la 1 dolar. Astăzi, pe de altă parte, suntem la Și asta este aici, în Mexic, dar dacă o facem în Venezuela, Argentina sau Zimbabwe, cifrele își pierd toată proporția.

mexic bitcoin acr bitcoin depozit

Dar există întotdeauna puțin spațiu pentru alte proiecte. El a spus că Monero și Zcash sunt interesante din cauza confidențialității pe care o oferă.

Lăsaţi un comentariu

Acest articol nu conține sfaturi sau recomandări privind investițiile. Fiecare alegere de investiție și tranzacționare implică riscuri, iar cititorii ar trebui să își desfășoare propriile cercetări atunci când iau o decizie.

QUE PUEDO COMPRAR CON BITCOIN EN MEXICO? 🤔💰

Gândurile și opiniile exprimate aici sunt numai ale autorului și nu reflectă sau reprezintă în mod necesar viziunea sau opiniile LumeaCrypto.