McAfee Arrested Limited EDITION

Mcafee bitcoin, „Acțiuni similare”

John McAfee a fost arestat în Spania în luna octombrie a mcafee bitcoin trecut și a rămas de atunci în detenție într-o închisoare din apropierea Barcelonei în așteptarea extrădării sale în Statele Unite unde este acuzat de evaziune mcafee bitcoin, spălare de bani și alte infracțiuni financiare.

ps4 bitcoin mining cea mai bună aplicație de tranzacționare bitcoin day

Miliardarul în vârstă de 75 de ani este acuzat de procurorii americani de promovarea unor criptomonede prin intermediul platformelor social media pentru a le crește artificial prețul înainte de a le vinde pentru două milioane de dolari. Potrivit documentelor depuse la o instanță federală din Manhatton, McAfee și bodyguardul acestuia, Jimmy Watson Junior, au început să vândă activele cripto imediat după ce au reușit să obțină o creștere a prețului lor.

McAfee a fost arestat. Creatorul antivirusului este acuzat de fraudă şi spălare de bani

Rechizitoriul procurorilor afirmă de asemenea că McAfee a încasat comisioane de aproximativ 11 milioane de dolari din partea unor startup-uri din domeniu cripto pentru a le promova monedele digitale. Însă Janice McAfee, soția miliardarului încarcerat, a scos în evidență că Elon Musk a manipulat în mod asemănător prețurile criptomonedelor prin activitățile sale de pe social media.

bitcoin mining pc specs strategia de ieșire a cripocurrenței

Asta ar fi ridicol. Spun doar că potrivit rechizitoriului formulat la adresa lui John McAfee, acesta a fost acuzat de implicare în activități similare. Înainte ca creatorul McAfee Antivirus să fie arestat în Spania, soții McAfee au petrecut aproape doi ani fugind de autorități la bordul iahtului lor cu care s-au deplasat între diferite locații din Caraibe și Mediterană, Londra, Estonia și alte ascunzători.

bitcoin anonim doubler 2fa bitcointrade

Nimeni nu ar fi putut prevedea prăbușirea pieței altcoin n. Acesta insistă de asemenea că nu a realizat câștiguri din promovarea pe social media a diferitelor criptomonede pe care le-a susținut. Citește și:.

bitcoin atm în ottawa btc markets app pentru ticker