Misterul Bitcoin a fost dezlegat. S-a aflat cine a lansat moneda virtuală

Inventor bitcoin

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Trimite pe Telegram Misteriosul Satoshi Nakamoto, cel despre care se spune că ar fi inventat Bitcoinul, tocmai a ajuns unul dintre cei mai bogați oameni de pe planetă după ce principala criptomonedă a trecut de pragul psihologic de

De Daniel IonașcuVineri, 15 decembrieSatoshi Nakamoto, inventatorul Bitcoin, are o avere estimată la 17 miliarde pe baza valorii de astăzi a monedei digitale. Astfel, acesta ar fi al lea miliardar al planetei și, dacă prețul Bitcoin crește în același ritm, atunci ar putea ajunge chiar și primul trilionar al planetei, potrivit Mashable.

trading bitcoin app mac comunitatea bitcoin

Adică ar ajunge la o avere de o mie de miliarde de dolari. Cum de se întâmplă acest lucru?

bitcoin schimb singapore ethereum bitcoin market

Păi, Nakamoto ar deține circa Cum un Bitcoin este acum aproximativ Acest lucru l-ar pune în top chiar lângă miliardarul german Dieter Schwarz, proprietarul Schwarz Group, care bitcoin joc script lanțurile de hypermarketuri Kaufland și supermarketurile Lidl.

Elon Musk a negat că ar fi Nakamoto Tot spre comparație, Elon Musk are o avere estimată în timp real de revista americană Forbes la 20,5 miliarde de dolari.

Istoria monedei bitcoin

Musk a negat de curând că el ar fi Nakamoto. Cu excepția câtorva tranzacții inițiale, niciun Bitcoin aflat în posesia lui Nakamoto nu a fost vândut.

vino funziona bitcoin profit btc markets faq

Identitatea inventatorului Bitcoin, o enigmă Bitcoin este prima monedă digitală lansată în lume, în anuliar aceasta folosește elemente de criptografie.

Acestea sunt verificate de o rețea de calculatoare, care trebuie să rezolve o serie de calcule complexe.

generatorul bitcoin hack android btcp coinmarketcap

Calculatoarele nu se află într-o locație centrală, ci fiecare utilizator își poate folosi propriul calculator. Rezolvarea de probleme matematice previne frauda.

depuneți la bitcoin btc la pp

De asemenea, în cazul Bitcoin este că tranzacțiile sunt anonime, adică nu se știe între cine și cine se fac. Cine este Satoshi Nakamoto nu a putut fi stabilit niciodată în mod clar.

Why Satoshi Nakamoto Vanished? : The Story of Bitcoin Invention

Mai multe persoane au afirmat inventor bitcoin ei sunt creatorul Bitcoin, dar nu au adus niciodată dovezi. Produsul NSA? Acum inventor bitcoin se știe nici măcar dacă Nakamoto trăiește sau nu.

bitcoin bazat pe bază de piață neagră bitcoin robinet la fiecare 5 minute

Alți cercetători cred că Nakamoto era un pseudonim pentru un grup de oameni, în vreme ce alții cred că NSA — agenția națională de securitate a SUA — se află în spatele creării Bitcoin.