Bitcoin Romania :: Cumpara si vinde bitcoin in Romania

Bursa btc

E o gogorița mesaj trimis de Cristian în data de Daca guvernele ar dori în mod real bursa btc bage niste bani in conturile oamenilor ar putea să facă vest lucru și acum, nu e nevoie de criptomoneda oficiala pentru asta nu asta împiedică elicopterul cu bani.

La ce bun pentru oameni o criptomoneda controlata centralizat, din calculator de un guvern totalitar?

Coinbase, cea mai mare platformă de tranzacționare a criptomonedelor din SUA, a realizat prima sa ofertă publică inițială pe Nasdaq. E prima companie cu acest profil care face acest lucru și succesul a fost uriaș. Prețul unei acțiuni, stabilit inițial la de dolari, a crescut rapid, grație interesului, și s-a așezat apoi. Tranzacțiile s-au deschis la prețul de de dolari per acțiune.

Valoarea acestei monezi și oficiale, controlata de stat, ar fi la fel de pusă sub semnul întrebării ca și cea a monedei actuale. Repet, interesul pentru criptomenedele actuale ține de existenta lor descentralizată in afara controlului unei bănci centrale, sau a unui guvern mondial, asta e atributul cheie care le face atractive. Valoarea este raportul dintre schimburi momentul in care faci schimb de bunuri, servicii, etc!

bursa btc

Nu mai confundatii "banii", "crypto" care este token - forme de tokeni au mai existat, am grafic vechi - istoric cu bula unui alt token ce a crescut odata cu varsarea de currency in piata; iar cand banca centrala si covul de pe vremea aia au facut Tefnica deflatoare in masa monetara sa vezi cu a fot lipit tokenul de pamant.

Daca banii nu sunt bani sunt cretit!

HUGE MOMENT FOR BITCOIN AND CARDANO! (Must Pay Attention)

Nici tokenii nu sunt valori, sunt unitati ce au in spate etc X forme bursa btc levier margin debt peste colateral pana il duce la dumnezeu. Acet joc de cotatii extravagante btc poate continua atat timp cat in piata randamentele reale din sistemul financiar nu a facut inversare.

bursa btc

Uitam repede bula lalelelor! Utilitatea btc-ului in piata nu are cum sa aduca asemenea valoare!

bursa btc

Nu de absorbire fonduri in cont si transferul fondurilor pe facturi fictive in alt cont! Profituri le din tranzactii intermetiate de piata financiara, este simultan folosit tot de piata financiara in a face CREDIT tot peste bula crypto atat timp cat piata creste si alti jucatori tot intra. Si laleaua nu aducea utilitate la totalul pietei pe vremea aia, si ea era greu de "crescut"; dupa ce a fost sparta bariera de multiplicare nu inainte de spargerea bulei : preturile lalelei au ramas rezonabile.

bursa btc