Dotcoin (DOT) price

Btc nz. XTRABYTES (XBY) Price Ticker

Conținutul

  Site-ul este accesibil prin domeniul www.

  cât timp va dura bitcoin

  Se pare că unii utilizatori din anumite părți ale lumii, printre care și SUA, nu se pot loga. Utilizatorii pot însă accesa domeniul folosind o rețea privată virtuală VPN. Deocamdată, clienții BTC -e au ceva limitări. Pot să verifice fondurile din portofelul schimbului și să posteze mesaje în chat box-ul BTC-e.

  • Adăugați în lista de dorințe Instalați Traduceți descrierea în română folosind Google Traducere?
  • Bovada bitcoin retragerea numerarului
  • parintedemeserie.ro (Btc-e) Chat Filter - Statistici

  Într-o postare pe forumul Bitcoin Talk de ieri, un reprezentant al schimbului a spus că utilizatorii accesează acum o parte din site-ul mai mare, care se va relansa și care va schimba imaginea companiei. Spun că vor deveni btc nz firmă de investiții reglementată.

  cele mai bune site- uri de poker bitcoin

  Conform statisticilor vizitatorilor, până acum s-au logat peste de utilizatori. Luna trecută, autoritățile din Grecia au arestat sub un mandat american un cetățean rus, despre care btc nz spus că participă la operarea schimbului.

  bitcoin turcia

  Este o acuzație pe care reprezentanții BTC-e au negat-o mai târziu. După ce domeniul a fost confiscat, procurorii americani au făcut un rechizitoriu. Cei care au rămas să controleze compania au anunțat pe Bitcoin Talk care este planul pentru pe viitor.

  binary option robot review

  Ca parte din acest plan, după cum se raporta la momentul respectiv, este să lanseze niște jetoane de datorii, cu scopul de a recupera o parte din pierderile utilizatorilor. Un update de pe noua pagină BTC-e recomanda ca utilizatorii să își schimbe setările de securitate, ținând cont de cele mai recente acțiuni ale autorităților americane.

  Distribuie aceasta postare.