La Berlin, bitcoin înlocuieşte cu brio euro - VoxEurop

Berlin bitcoin, La Berlin, bitcoin înlocuieşte cu brio euro

Există case ce pot fi cumpărate cu Bitcoin, dar acum până şi cafeaua poate fi achitată în criptomonede. Pentru moment, se poate plăti cu Bitcoin şi eGOLD doar la cumpărăturile online, însă în curând, s-ar putea chiar de săptămână viitoare, să putem plăti în acelaşi mod şi fizic, la POS. Este adevărat, pentru moment există un vid legislativ, povesteşte managerul cafenelei.

berlin bitcoin

Firmele din România şi din Uniunea Europeană nu pot încă accepta plata în crypto currency. Prin urmare, clientul plăteşte în criptomoneda aleasă, apoi criptomoneda intră în procesatorul de plăţi, care apoi trimite în conturile firmei echivalentul în lei.

berlin bitcoin

Vrem cumva să normalizăm ceea ce în viitorul apropiat va fi day to day life. Noi chiar credem că tehnologia blockchain va fi un game changer în viitor. În momentul în care am anunţat pe conturile noastre de social media cei care care sunt familiarizaţi cu tehnologia blockchain şi cu partea de crypto currency au apreciat foarte mult, am primit foarte multe comentarii pozitive.

Acesta mai spune că preţul variază între 8 şi 15 lei cafeaua preparată, iar pe site se pot cumpăra boabe pentru acasă cu 60 de lei punguţa de berlin bitcoin grame sau de lei kilogramul. Este încântat de ideea de a plăti cu criptomonede şi crede că toate business-urile ar trebui să se adapteze în acest sens.

O monedă adecvată vremurilor

Eu zic că ăsta este viitorul şi cu siguranţă acolo trebuie să, trebuie să acceptăm, de fapt, că asta berlin bitcoin să ne lovească. Oricum pandemia, din cauza ei sau datorită ei, ne-am obişnuit oarecum cu lumea asta digitală. Şi cu siguranţă în următorii ani ăsta este viitorul.

berlin bitcoin