Câțiva termeni Bitcoin

Termeni bitcoin

Stocăm datele cu caracter personal doar pe perioada necesară îndeplinirii scopurilor, dar nu mai mult de 10 ani de la încetarea contractului sau ultima interacțiune a persoanei fizice vizate cu compania.

termeni bitcoin

După încheierea perioadei, datele cu caracter personal ale persoanelor vizate vor fi distruse sau șterse din sistemele informatice sau transformate în date anonime pentru a fi utilizate în scopuri de cercetare științifică, istorică sau statistică. Este de reținut faptul că în anumite situații expres reglementate, stocăm datele pe perioada care ne este impusă de lege.

Depunem în permanență eforturi rezonabile pentru a ne asigura că acești terți au implementate măsuri adecvate de protecție și securitate. Cu acești terți avem clauze contractuale astfel încât datele tale să fie protejate. Vom informa persoanele vizate de fiecare data cu privire la termeni bitcoin acestor companii înainte de transmitere sau într-un termen rezonabil și ne vom asigura că orice transfer este legitim, având la bază consimțământul acestora sau alt temei juridic.

De exemplu, am putea furniza datele cu caracter personal către alte companii, precum furnizorii de servicii IT sau telecomunicații, contabilitate, servicii juridice și alți terți cu care avem o relație contractuală. Acești terți sunt selectați cu o grijă deosebită astfel încât aceste date să fie prelucrate doar în scopurile pe care termeni bitcoin le indicăm.

termeni bitcoin

De asemenea, compania ar putea partaja termeni bitcoin persoanelor fizice vizate către parteneri de afaceri ca urmare a unui efort comun de a oferi un produs sau un serviciu. Deși puțin probabil, compania ar putea vinde în viitor afacerea sau o parte a afacerii, situație care va include transferul acestor date. Ar putea si transmise datele și altor părţi având consimţământul sau potrivit instrucţiunilor persoanei fizice vizate.

termeni bitcoin

Informațiile cu caracter personal vor termeni bitcoin fi furnizate și către parchet, poliție, instanțele judecătorești și alte organe abilitate ale statului, în baza și în limitele prevederilor legale și ca urmare a unor cereri expres formulate.

În limite rezonabile, compania se va sigura că datele persoanelor vizate nu părăsesc Spațiul Economic European, însă, în măsura în care va transfera date către state din afara SEE, va urmări, în toate cazurile, ca transferurile sa fie legitime, având la baza consimțământul explicit al persoanei vizate sau alt temei legal.

Dacă dorește să își exercite drepturile, o poate face prin transmiterea unei cereri scrise, semnate și datate la adresa de e-mail: contact bitcoinromania.

termeni bitcoin

Există si excepții, de aceea fiecare cerere primită va fi analizată astfel încât să se poate cum de a vinde bitcoin pentru paypal dacă aceasta este întemeiată sau nu. În măsura în care cererea este întemeiată, compania va facilita exercitarea drepturilor. Dacă cererea este neîntemeiată, o va respinge, însă lbtc bitcoin informa persoanele vizate asupra motivelor refuzului și asupra drepturilor acestora de a depune o plângere la Autoritatea de Supraveghere și de a se adresa justiției.

Compania va încerca să răspundă solicitării acesteia în termen de 30 de zile. Cu toate acestea, termenul poate fi prelungit în funcție de diferite aspecte, precum complexitatea cererii, numărul mare de cereri primite termeni bitcoin imposibilitatea de a te identifica într-un termen util.

Dacă, deși depune toate eforturile, compania nu reușește să identifice persoana vizata, iar aceasta nu îi furnizează informații suplimentare pentru a reuși să o identifice, compania nu va fi obligată să dea curs solicitării. Răspunsul la toate cererile îți va fi transmis într-un interval de timp cât mai scurt posibil, care nu va depăși însă o lună de la primirea solicitării, cu posibilitatea prelungirii duratei cu maximum 2 luni dacă vorbim despre o prelucrare complexă ori de un volum mare de astfel de cereri.

Patriei nr. Prin initierea unei tranzactii confirmati implicit termeni bitcoin indepliniti concomitent urmatoarele conditii: 1 Cryptomonedele pe care le vindeti nu provin din activitati ilicite sau ilegale. In cazul in care se demonstreaza contrariul, va obligati sa suportati prejudiciul si alte eventuale consecinte legale. VANZARE Aprobarea tranzactiei poate dura de la cateva minute pana la 20 zile lucratoare in functie de modul de transmitere a sumei, valoarea achizitionata, istoricul contului, procesarea de catre partenerii financiari si volatilitatea pietei.

Daca trimiteti suma gresita de crypto sau trimiteti crypto la o termeni bitcoin incorecta, nu ii puteti termeni bitcoin inapoi.

Câțiva termeni Bitcoin

Tranzactiile de vanzare sunt ireversibile, iar cryptomonedele trimise vor putea fi returnate doar cu acordul BitcoinRomania, mai putin mining-fee aferent transferului. Cursul de vanzare este garantat doar pentru tranzactiile introduse si confirmate in timpul orelor de program BitcoinRomania: Luni-Vineri,cu exceptia zilelor oficial nelucratoare.

In cazul in care transferul de termeni bitcoin catre adresa walletului furnizat de BitcoinRomania se inregistreaza dupa expirarea celor 10 minute indicate la initierea tranzactiei, cursul de schimb se va prelua corespunzator momentului inregistrarii transferului.

CUMPARARE Aprobarea tranzactiei poate dura de la cateva minute pana la 10 zile lucratoare in functie de modul de transmitere a sumei, valoarea achizitionata, istoricul contului, procesarea de catre partenerii financiari si volatilitatea pietei. Dupa finalizarea viramentului veti initia tranzactia de cumparare folosind fondurile disponibile in balanta. Incasarile si platile se pot face de la si catre utilizatorul inregistrat cu documentatie completa fie prin conturile BTR Exchangefie prin partenerii contractuali ai acesteia.

Cursul de cumparare este garantat, iar procesarea se face automat numai in cazul tranzactiilor pentru care se alege ca metoda de stocare BTR Vault. In cazul in care stocarea se face intr-o adresa externa, tranzactiile se proceseaza in timpul programului de lucru: Luni-Vineri,cu exceptia zilelor termeni bitcoin nelucratoare.

In cazul tranzactiilor de cumparare achitate prin depunere cash la ghiseul partenerilor Instutitii de Plata, cursul de cumparare este stabilit termeni bitcoin nivelul momentului initierii tranzactiei. Nu se termeni bitcoin anularea tranzactiilor de cumparare achitate la ghiseul partenerilor. Nu se accepta returnarea sumelor achitate la ghiseul partenerilor. Pot exista situatii in care Bitcoin Romania nu poate sustine activitatea de tranzactionare cu clientii sai datorita conditiilor din piata, acestea fiind independente de Bitcoin Romania.

Initierea unei tranzactii de cumparare fara transferarea banilor atrage anularea contului.

Hurry! Last Chance to Buy Cryptocurrency Before 2021 Super Cycle?! - KEY INDICATOR FLIPS BULLISH!!

Nu acceptam depunere numerar la ghişeu bancar. Transferati banii doar dintr-un alt cont bancar sau alegeti depunere prin parteneri.

Criptomonedă

Confirmarea tranzactiei de catre reteaua de cryptomoneda variaza in functie de aglomerarea retelei. Cryptomonedele achizitionate nu pot fi trimise inapoi fara a avea o confirmare din partea noastra. In cazul in care clientul nu poate fi contactat telefonic ne rezervam dreptul de a respinge tranzactia dupa 10 zile lucratoare. Daca incercati sa deschideti mai mult de un cont, un astfel de cont suplimentar poate fi suspendat sau inchis, la discretia noastra.

Pentru a putea utiliza oricare din Serviciile Bitcoin Romania, trebuie sa va inregistrati mai intai, prin furnizarea unei adrese de email si parola. Dupa finalizarea cu succes a procesului de inregistrare, Bitcoin citat diagramă Romania va stabili contul dvs.

Bitcoin Romania poate, la discretia sa, sa refuze sa permita sa se stabileasca un cont Bitcoin Romania. Din cand in cand, putem, de asemenea, cere de a ni se furniza informatii suplimentare, ca o conditie pentru utilizarea in continuare a Serviciilor.

In cazul in care doriti sa convertiti moneda locala la cryptomoneda sau cryptomoneda in moneda locala autorizata de Bitcoin Romania, in mod direct sau prin intermediul unor parti terte, Bitcoin Romania poate face oricare din solicitarile pe care termeni bitcoin considera necesare pentru a valida identitatea.

Treci de la numerar la criptomonede în doar câteva secunde

Acest lucru poate include solicitarea mai multor informatii despre utilizator, cum ar fi: numele, data nasterii, adresa de email, adresa fizica, numarul de identificare fiscala, numarul de identificare CNPprecum si informatii despre contul bancar de exemplu, o institutie financiara, tipul de cont, numarul de contastfel incat sa putem confirma identitatea si utilizatorul sa beneficieze de servicii oferite de Bitcoin Romania.

Este obligatorie prezentarea actului de identitate atat pentru tranzactiile de cumparare, cat si pentru tranzactiile de vanzare, indiferent de valorile tranzactionate. Bitcoin Romania va poate termeni bitcoin sa raspundeti la anumite intrebari sau poate lua masuri pentru a verifica identitatea, astfel respectand legislatia in vigoare.

Prin transmiterea altor informatii personale ce pot fi cerute, va rugam sa verificati ca informatiile sunt corecte si autentice si ca sunteti de acord sa informati Bitcoin Romania daca se schimba orice informatie de baza solicitata.

  1. Ele nu se reproduc, nu îți pot scrie un cec, nu pot face nimic și ceea ce speri e că va veni cineva care îți va plăti mai mulți bani pentru ele mai târziu dar apoi acea persoană are problema.
  2. Bitmex btc futures
  3. Bitcoin în valoare de 1 milion
  4. Treci de la numerar la criptomonede în doar câteva secunde Investiția în criptomonede este simplă, accesibilă și foarte rapidă cu Revolut Descarcă aplicația noastră evaluată cu 5 stele de peste 1 milion de persoane Nu trebuie să ne crezi pe cuvânt Am folosit Revolut și nu am avut nicio problemă, iar ca bonus am primit cashback și mi s-a oferit o modalitate simplă de a cumpăra criptomonede și acțiuni.
  5. Criptografia asimetrică utilizează o pereche de chei asimetrice publică și privată.
  6. Familie de cifre de flux bazată pe Salsa20 recomandate pentru aplicații în care viteza este mai importantă decât securitatea.
  7. Portofel Adresă O adresă Bitcoin este similară cu o adresă fizică sau cu un email.

Ne rezervam dreptul de a pastra informatiile dvs. Sunteti responsabil pentru pastrarea adresei de email la zi in contul dvs. In cazul in care considerati ca informatiile din contul dumneavoastra Bitcoin Romania au fost compromise, contactati imediat Bitcoin Romania Support sau Contact.

Pariul Bitcoin, prin ochii a doi români câștigători. De ce nu cred finanțiștii în criptomonedă

Noi nu purtam nicio responsabilitate termeni bitcoin orice daune sau intreruperi cauzate de virusi de calculator, spyware sau alte tipuri de malware care pot afecta calculatorul sau un alt echipament, sau orice phishing, spoofing sau un alt atac. Este recomandata termeni bitcoin regulata a unui antivirus de incredere si de screening malware si software de prevenire.

Daca aveti indoieli cu privire la autenticitatea unei comunicari care se prezinta din partea Bitcoin Romania, trebuie sa va conectati cu ajutorul contului dvs. Astfel de actiuni pot fi luate ca urmare a activitatii contului, din cauza esecului de a raspunde la solicitarile de asistenta pentru clienti, activitatilor de tip spam de exemplu initierea de tranzactii fara finalizarea acestora in timpul alocat sau in urma incalcarii termenilor prezentului acord.

Contul dumneavoastra poate fi suspendat fie in conformitate cu cerintele unei citatii valabile sau prin ordin judecatoresc, sau in termeni bitcoin in care Bitcoin Romania in mod rezonabil va suspecteaza ca utilizati contul dvs. Daca aveti tranzactii nedecontate intr-un cont care a fost suspendat sau inchis, veti fi capabil sa recuperati aceste fonduri, cu exceptia cazului interzis prin lege sau a unui ordin judecatoresc.

Bitcoin Romania, la latitudinea sa, va permite i sa retrageti aceste fonduri dintr-un cont bancar deja cunoscut sau ii poate trimite fondurile catre o adresa externa cunoscuta crypto. Ne rezervam dreptul termeni bitcoin a solicita furnizarea in continuare a unor informatii de identificare inainte de a procesa astfel de intelegeri si sa intarziem sau sa interzicem aceste intelegeri, daca Bitcoin Romania considera ca au avut loc activitati frauduloase sau ilegale.

Daca nu reusiti sa va conectati la contul dvs.