Cercetătorii canadieni au inventat un braţ robotic care imită mişcările unei mâini umane

Sherbrooke bitcoin

Conținutul

  Vezi galeria foto » Cercetătorii de la Université de Sherbrooke din Canada au pus la punct un braţ hidraulic, care se montează în jurul taliei şi imită mişcările unei mâini umane.

  sherbrooke bitcoin

  Braţul, pus la punct de cercetătorii de la Université de Sherbrooke din Canada, imită mişcările unei mâini umane, are în jur de 4 kilograme, şi poate fi folosit în diverse activităţi. Cercetătorii au explicat că brațul robotic se mișcă cu o viteză de 3,4 metri pe secundă și poate ridica o greutate de cinci sherbrooke bitcoin.

  sherbrooke bitcoin

  După cum au arătat cercetătorii de la Université de Sherbrooke, sunt multe sarcini care pot sherbrooke bitcoin îndeplinite de un braț robotic ca acesta în viitor. Brațul imită mișcări umane așa că poate culege fructe sau poate zugrăvi.

  sherbrooke bitcoin

  În alte cazuri, brațul robotic ar putea fi un asistent care ține obiecte într-un atelier. Braţul robotic care imită mişcările unei mâini umane Poate fi folosit la culesul fructelor, este suficient de precis să ajute la zugrăvit, la spălatul geamurilor sau într-un atelier, notează Mediafax. Brațul poate juca şi badmington.

  sherbrooke bitcoin

  Mişcările sunt limitate în aşa fel încât să nu ne lovim peste faţă. Cu toate acestea, brațul robotic nu este gata să fie folosit încă.

  sherbrooke bitcoin

  Tehnologia nu este pregătită pentru a fi inplementată în fabrici sau depozite, controlul fiind momentan probabil cel mai mare risc. Totuși, aceasta nu este singura invenție robotică recentă. Cercetătorii de la Harvard au dezvoltat un robot de mărimea unei monede care poate fi folosită în timpul operațiilor chirurgicale sau a lucrărilor de construcție.

  sherbrooke bitcoin