#Newspresso. Atac pe Bitcoin, Facebook se razboieste cu Adblock, Allegro devine tinta de achizitie

Seattle bitcoin

Cativa mari retaileri din SUA au inceput inca de acum aproape doi ani sa accepte Bitcoin, insa moneda virtuala nu e ferita nici seattle bitcoin controverse si nici de scandaluri.

seattle bitcoin

F64 are de angajati si va incheia anul cu vanzari de circa tradingview btc dollar milioane euro. Marele avantaj al Bitcoin este descentralizarea care înseamnă că nicio entitate terță nu controlează fluxul de bani.

What Edward Snowden Just Said About Bitcoin And Why We Should All Pay Attention

La inceput de octombrie, Marian Alecsiu, direcorul F64, promitea lansarea platilor prin Bitcoin si explica de ce face asta "E un instrument in care credem, foarte multi sunt sceptici, dar e posibil sa aiba succes.

Noi ne-am dat seama ca exista o zona de risc, dar investitia nu e foarte mare, efortul fiind mai mare in spate pentru implementarea solutiei.

seattle bitcoin

Saptamana trecuta aveam o varianta beta si speram seattle bitcoin fie totul gata. Piata nu e pregatita, insa prin povestea asta se va face un fel de educatie" Cum va functiona in F64? Tranzactiile se fac fara a fi nevoie de banci care sa le intermedieze, nu sunt comisioane de tranzactii si totul se face prin aplicatii mobile din cloud. In Bucuresti sunt cateva firme care accepta plati in Bitcoin, iar ca dezvoltare, Oradea sta bine.

seattle bitcoin

Cei care au Bitcoin ii stocheaza in portofele digitale "digital wallet" care se pot gasi in cloud si pe computerul persoanei respective. Acest wallet este ca un fel de cont bancar ce le permite user-ilor sa primeasca sau sa trimita Bitcoin, dar si sa plateasca pentru servicii.

seattle bitcoin

Fiecare tranzactie cu Bitcoin este inregistrata intr-un "registru electronic, dar numele cumparatorului si vanzatorului nu sunt inregistrate, ci doar ID-ul wallet-ului. Acest lucru este vazut der multi fani Bitcoin ca fiind excelent, deoarece confidentialitatea e garantata.

seattle bitcoin

Pe de alta parte, criticii Bitcoin spun ca aici e slabiciunea fiindca oamenii vor profita de acest plus pentru a cumpara si vinde lucruri ilegale, stiind ca nu pot fi descoperiti. Citeste doar ceea ce merita.

seattle bitcoin

Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.