Cât costă testele Covid-19, după un an de pandemie

Rt bitcoin

Conținutul

  Carmen Radu apr.

  meilleur site de tranzacționare bitcoin

  În funcție de clinica medicală unde se efectuează, prețul unui test RT-PCR variază între lei și lei, în condițiile în care anul trecut prețul unui test ajungea până la lei. În ceea ce privește testele rapide antigen, acestea pot fi achiziționate online pentru autotestare sau pot fi efectuate într-o clinică medicală.

  În mediul online, sunt comercializate diverse tipuri de teste antigenice rapide, prețul acestora oscilând în funcție de mai mulți factori, cum sunt numărul de teste ambalate într-o cutie, modul în care se recoltează proba, compania producătoare.

  btc depozit nu confirmă

  În funcție de platforma online de pe care se achiziționează, un test rapid cu recoltare din salivă rt bitcoin între 30 lei și 59 lei, iar pentru o trusă care conține 5 teste prețul variază de la lei la lei. În același timp, prețul unui test cu recoltare din exsudat nazofaringian, achiziționat online, poate costa între 26 lei și 37 lei, în timp ce un kit cu 5 teste costă între 99 lei și lei, iar o trusă cu 20 de teste poate fi achiziționată la prețuri între și lei.

  puteți tranzacționa bitcoin pe mt4

  Efectuarea unui test rapid antigen într-un centru de testare poate costa între 85 lei și lei dacă este recoltat din exsudat nazofaringian și aproximativ lei dacă este recoltat din salivă. Testele efectuate în centrele de recoltare specializate detectează calitativ și măsoară cantitativ anticorpii de tip IgG și IgM. Simultan cu începerea etapei de vaccinare anti Covid, au apărut noi teste pentru evaluarea și urmărirea imunizării post vaccinare sau post infecție.

  Testele comercializate online, care pot fi efectuate la domiciliu, indică doar calitativ prezența anticorpilor și pot și achiziționate în truse de 1, 2, 5 sau 25 de teste.

  lista schimburilor de crypto de top

  Astfel, în funcție de platforma online de pe care este achiziționată, o trusă care conține un test poate costa rt bitcoin 34 lei și 60 lei, iar cea cu 2 teste între lei și lei. Pentru trusele cu câte 5 teste, prețurile variază între lei și lei, în timp ce pentru cele cu 25 de teste prețurile pot ajunge la lei.

  bitcoin trader sicher