Disponibil pe

Quandl bitcoin

Corredores 5 active criptografice despre care nu ați auzit niciodată că s-ar putea pregăti pentru mitinguri explozive, spune traderul Bitcoin Lark Davis Influențatorul și investitorul cripto Lark Davis spune că o nouă rasă de active cripto are potențialul de a imprima câștiguri masive.

cea mai bună listă de robinete btc

Davis spune că se uită la cinci jetoane de finanțare descentralizate DeFi construite pe concurentul Ethereum Polkadot.

Primul activ Polkadot DeFi de pe listă este Acala ACAcare Davis spune câștigă un interes serios din partea cripto-insiderilor și a jucătorilor de bani mari datorită propunerii de valoare a platformei.

Spre deosebire de majoritatea celorlalte jetoane bazate pe schimb, CDL a fost distribuit gratuit utilizatorilor schimbului lor. Peste În primele sale trei zile de tranzacționare, tokenul CDL a înregistrat peste

Platforma va permite utilizatorilor să trimită, să primească, să împrumute și să fie recompensați în USD în orice blockchain conectat la rețeaua Polkadot. În plus, Acala vă va permite să mizați active și să primiți jetoane proxy în schimb, care vă vor permite să utilizați proxy-urile pentru DeFi în timp ce câștigați încă recompense.

Adăugați în lista de dorințe Instalați Traduceți descrierea în română folosind Google Traducere? Traduceți descrierea înapoi în engleză Statele Unite ale Americii Traduceți Easily and quickly view the net worth of your personal portfolio.

Potrivit influențatorului cripto, Ocean lansează o piață de date quandl bitcoin colaborare cu Balancer BALun producător de piață construit pe Ethereum. De asemenea, Davis observă că marii parteneri ai Ocean Protocol includ Daimler AG, corporația multinațională germană de automobile renumită pentru că deține Mercedes-Benz.

i bitcoin în inr

Ei construiesc poduri cu lanțuri încrucișate, servicii de miză, împrumuturi și împrumuturi și monede stabile. Noul activ criptografic este un parachain Polkadot care tocmai a fost listat la bursă săptămâna aceasta, potrivit Davis.

În timp ce acțiunea prețurilor RFUEL a fost mai puțin decât stelară, investitorul criptografic spune că simbolul arată multe promisiuni.

cum se achiziționează bitcoin cu card de credit

Rio se concentrează în mod special pe nișa de finanțare descentralizată. Ultimul activ bazat pe Polkadot din listă este Polkastarter POLSdespre care Davis constată că construiește un schimb descentralizat pentru pool-uri și licitații de jetoane încrucișate.

Rezultatul căutării "bitcoin price quandl【Bityard.com Free BTC 】"

În timp ce Davis este optimist quandl bitcoin DeFi pe termen lung, popularul analist criptografic Cantering Clark spune că perspectivele pe termen scurt sunt sumbre. Clark spune cei Pregătiți-vă pentru diagrame asimptotice.

Nu s-au schimbat multe, ci o nouă narațiune. The Author has not filled his profile.

plus500 comisioane