2 Comments

Quadriga bitcoin, Se complică cazul Quadriga Exchange: Conturi false și milioane pierdute

Conținutul

  quadriga bitcoin

  Ce urmari va avea actiunea Quadriga asupra criptomonedelor utilizatorilor? Daca CEO-ul a murit, iar accesul la wallet -urile offline nu poate fi restabilit, atunci cei Deocamdata, companiadar si creditorii, quadriga bitcoin acces doar la wallet-urile online.

  quadriga bitcoin

  Dar EY a afirmat ca wallet-urile online contin mai putin de un million de dolari, departe de a fi sufficient pentru a despagubi utilizatorii, carora le datoreaza de milioane de dolari. Trimiterea sumei de Au existat pana acum suspiciuni legate de explicatiile oferite de Quadriga pentru pierderea fondurilor de de milioane de dolari, iar acestea s-au intensificat dat fiind faptul ca investigatorii independenti nu au reusit sa dovedeasca existenta unor conturi offline ale companiei.

  quadriga bitcoin

  Raportul EY In raportul sau, EY a afirmat ca incearca sa acceseze toate wallet-urile offline care exista, ceea ce sugereaza ca acestea nu au fost gasite inca. Chiar si atunci, date fiind anumite mutari ale criptomonedelor de catre platforma, analistii erau sceptici vis-à-vis de explicatiile Quadriga.

  Raportul EY vine in completarea suspiciunilor expertilor din industrie, care nu sunt siguri ca aceste wallet-uri offline chiar exista.

  quadriga bitcoin

  Compania de monitorizare a confirmat ca suma de