btc tranzacție cateva sute de mii de dolari, sincer, nu stiu, stiu doar ca eu nu ma voi apropia nici cu parul de asa ceva… o sa fie multe lacrimi cand se va sparge bula asta, fiindca multi chiar au crezut ca se pot imbogati rapid dintr-o chestie care nu medalia bitcoin nici un fel de valoare fundamentala. Infografice Am investit 2.">
Infografice | Am investit $ în crypto acum două luni. Câți bani mai am?

Medalia bitcoin

Conținutul

  Play Criptomoneda Bitcoin s-a tranzacţionat luni la Cea mai cunoscută criptomonedă a depăşit pentru prima dată pragul de La începutul acestui an se tranzacţiona la nivelul de 8.

  medalia bitcoin

  În toamnă, bitcoin s-a apreciat semnificativ, datorită cererii din partea marilor investitori, atraşi de potenţialul unor câştiguri rapide şi de aşteptările că va deveni o metodă de plată de bază. Se pare că oamenii preferă criptomoneda din cauza îngrijorărilor privind devalorizarea valutelor faţă de aur", a apreciat analistul Moh Siong Sim de la Bank of Medalia bitcoin. Aprecierea bitcoin vine după ce PayPal Holdings Inc s-a alăturat în octombrie bitcoin investment profit system criptomonedelor, permiţând clienţilor să cumpere, să vândă şi să deţină bitcoin şi alte monede virtuale folosind portofelele online ale procesatorului de plăţi online.

  Clienţii PayPal vor putea de asemenea să folosească criptomonedele pentru a face achiziţii la 26 de milioane de comercianţi din medalia bitcoin sa, de la începutul anului viitor, a informat compania americană.

  medalia bitcoin

  PayPal speră că acest serviciu va încuraja folosirea pe plan global a monedelor virtuale şi îşi pregăteşte reţeaua pentru noile monede digitale care ar putea fi dezvoltate de băncile centrale şi de corporaţii, a afirmat într-un interviu Dan Schulman, preşedinte şi director general. Compania, cu sediul în San Jose, California, are de milioane de conturi active pe plan global şi a procesat în trimestrul doi din plăţi de miliarde de dolari.

  medalia bitcoin

  Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi medalia bitcoin modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în secţiunea Condiții de utilizare.

  medalia bitcoin