Care este diferența dintre Bitcoin și Bitcoin Cash? Ghid final

Matenis bitcoin

Distribuiți pe Facebook Distribuiți pe Twitter Pinterest E-mail Încomunitatea Bitcoin era împărțită despre cum să continue să crească.

HOW DANGEROUS ARE THESE BITCOIN SHORTS?? - *HERE* IS WHERE WE ARE.. BITCOIN ENTERS PHASE D??

Viteza tranzacției și taxele în rețea deveniseră aproape insuportabile. Era nevoie de o soluție, dar nu toată lumea a fost de acord asupra drumului pe care să-l urmeze. La prima vedere, acum, s-ar putea să pară același lucru, dar nu sunt. Cu toate acestea, există diferențe importante care depășesc problemele tehnice. Să-i reperăm. Ticker și logo Tickerul este abrevierea oficială pentru a identifica o criptomonedă și, spre deosebire de nume, este unică pentru fiecare monedă.

Care este diferența dintre Bitcoin și Bitcoin Cash? Ghid final

Nu e mare lucru acolo. Acum, logo-ul poate fi confuz dacă matenis bitcoin ești obișnuit cu el. Acest simbol este de obicei înclinat spre dreapta. Între timp, puteți identifica BCH cu două sigle. Prima este foarte asemănătoare cu sigla clasică BTC, dar este înconjurată de două figuri în unghi drept - ca și cum ar fi o bancnotă.

Siglele Bitcoin Cash și Bitcoin.

btc formular de înregistrare online

Capturi de ecran. Al doilea este mai simplu. Si asta e. Viteză și taxe Putem spune că unii dezvoltatori au copiat și lipit codul Bitcoin pentru a crea un nou blockchain Bitcoin Cash. Apoi, au aplicat câteva modificări tehnice pentru a face moneda mai rapidă și mai ieftină, și mai ales o schimbare importantă: o dimensiune mai mare a blocului.

  1. Our mission is to make crypto accessible to everyone in a simple, fast and safe way.
  2. Războiul comerțului bun pentru bitcoin
  3. Но у тебя будет гость, и по-моему лучше приготовиться.
  4. Арчи разразился длинным цветовым предложением, которое Элли попросила - Он утверждает, что они следили за всей нашей деятельностью, после того как мы оставили Новый Эдем, и по нашему поведению поняли, что Эпонина больна какой-то неизлечимой болезнью.
  5. Cheat bitcoin
  6. DK Online - [Announcement] Xsolla Bitcoin Payment Unavailable ─ Știri Steam
  7. Pin on forex system

Aceste date sunt în mare parte tranzacții. Deci, cu cât dimensiunea blocului este mai mare, cu atât mai multe tranzacții vin cu el. Aceasta crește viteza și reduce taxele într-o rețea blockchain.

bitcoin loophole australia

O tranzacție poate fi verificată complet între 10 și 30 de minute. Bitcoin Numerar are o limită de dimensiune a blocului de 32 MB și durează aproximativ același timp ca și BTC pentru a confirma tranzacțiile. Cu toate acestea, unii comercianți și burse ar necesita un număr mai mare de confirmări și, prin urmare, mai mult timp pentru a considera o tranzacție BCH valabilă.

În ceea ce privește taxele, acestea variază puternic în timp și în funcție de condițiile actuale ale fiecărei rețele. Cu cât mai mult trafic, cu atât rețeaua poate obține mai lentă și mai scumpă. Caracteristici tehnice Despre lucrurile pe care nu le puteți percepe cu adevărat — în afară de dimensiunea blocului —, cel mai important lucru de spus este probabil că Bitcoin și Matenis bitcoin Cash împart aceeași carte albă și același istoric al tranzacțiilor până la 1 btc lumini de perete Atunci BCH s-a despărțit direct de lanțul inițial și și-a matenis bitcoin propriul istoric, cu blocuri mai mari și tranzacții diferite.

Cu toate acestea, algoritmul de ajustare a dificultatii pentru mineri, semnăturile tranzacțiilor și protecția la reluare sunt și ele diferite.

bitcoin trader africa de sud

În rest, au aceeași aprovizionare limitată 21m și ambele sunt încorporate Semnăturile Schnorr pentru a crește confidențialitatea și alte funcții inteligente.

Lightning Network și SegWit sunt două caracteristici importante pentru a îmbunătăți scalabilitatea, viteza și taxele în BTC. Nu sunt disponibile în BCH. Cu toate acestea, din această cauză, BCH are o funcție de recuperare SegWit pentru matenis bitcoin recupera fondurile care au fost trimise către SegWit adrese de portofel din greșeală.

Care este diferența dintre Bitcoin și Bitcoin Cash? Ghid suprem

Securitate și descentralizare Trebuie să știți că există un motiv în spatele deciziei dezvoltatorilor Bitcoin Core BTC de a nu mări dimensiunea blocului în primul rând. Acest motiv se rezumă la preocupări de securitate și centralizare.

platforme cripto

Prin urmare, blocurile mai mari duc la mai puțini hashers [mineri] care rulează noduri complete, ceea ce duce la entitățile centralizate care au mai multă putere, ceea ce face ca Bitcoin să necesite mai multă încredere, ceea ce slăbește propunerea de valoare a lui Bitcoin.

În prezent, două pool-uri de minerit BTC. Înpiscinele BTC. Intenția, în cazul respectiv, a fost bună, dar acea putere presupune un nivel de centralizare control de către intermediari pe care BTC nu îl are.

BTC a avut și unele erori inițiale, dar toate sunt remediate în ambele cazuri. De aceea Echipa de bază Bitcoin este urdu btc 2021 conservator cu privire la modificările din cod.

Atât echipele BTC, cât și BCH au făcut tot posibilul să atingă obiectivele matenis bitcoin albe — cu aproximări diferite, totuși.

Exchange Bitcoin and Ether with EURO - Get BTC and ETH for Euro

Bitcoin Distribuția nodurilor. Sursa: CoinDance În spatele întreținerii sale, există peste de dezvoltatori din întreaga lume. Majoritatea sunt voluntari. În ceea matenis bitcoin privește Bitcoin Cash, peste de dezvoltatori contribuie la acesta GitHub.

Wallet Maintenance for Bitcoin Cash Network (BCH)

Liderul lor este Amaury «Deadal Nix» Sachet. Sponsorii cunoscuți sunt Roger Ver Bitcoin. Ce e mai bine? Bitcoin sau Bitcoin Cash? Ce ai nevoie sa faci? Aceasta este întrebarea reală. Poate vrei să faci tranzacții mai ieftine, așa că alegerea deocamdată ar putea fi BCH. Dacă intenționați să încercați un joc fulger, BTC este alegerea.

Dacă vrei să ții și să investești, amândoi ar putea face. Dar o vom lăsa la propriile concluzii.