Bitcoin încheie cea mai slabă lună din ultimii zece ani

Luna bitcoin, Ediția tipărită a revistei

Conținutul

  cum investim la bursa

  Un torent constant de veşti proaste a trimis bitcoin în vrie, de la maximul istoric de peste Una din cauzele căderii criptomonedei sunt anunţurile CEO-ului Tesla, Elon Musk, care aa anunţat recent producătorul de maşini electrice nu va mai accepta bitcoin ca plată pentru vehiculele sale din cauza îngrijorărilor cu privire la impactul asupra mediului al mineritului bitcoin. De atunci, Musk şi-a înmuiat puţin poziţia, fiind de acord să se întâlnească cu şefii mai multor companii ce minează bitcoin din America de Nord pentru a vorbi luna bitcoin problemele legate de consumul de energie.

  De asemenea, China şi-a intensificat presiunile împotriva activelor digitale, iar Trezoreria Statelor Unite a dezvăluit noi planuri de impozitare a bitcoin, în timp ce Rezerva Federală a sugerat posibilitatea apariţiei luna bitcoin dolar digital.

  td ameritrade bitcoin simbol futures

  Evoluţia bitcoin a influenţat şi alte criptomonede. Binance, XRP şi Polkadot au suferit pierderi masive în această lună.

  bitcoin exchange recenzii

  Alte active, mai ales ether - al doilea ca mărime după bitcoin şi susţinătorul ofertelor de non-fungible tokens NFT - au rezistat mai bine. Şi dogecoin, despre care Musk a scris în mod repetat pe Twitter, a scăzut doar uşor în luna mai. Aşa-numitele stablecoins, cum ar fi Tether şi USD Coin, care luna bitcoin legate de valute susţinute de guvern au avut evoluţii mai bune, fără variaţii majore.

  care este algoritmul pentru bitcoinele miniere

  Bitcoin a scăzut de la aproape Oricine a trecut prin acea perioadă tumultuoasă a avut motive de satisfacţie. Preţurile Bitcoin au atins un minim de 2 dolari în octombrie şi acum se tranzacţionează cu aproximativ