Вход на Facebook | Facebook

Hayek bitcoin, Bitcoin încheie cea mai slabă lună din ultimii zece ani

Conținutul

  Economic 5 min. Bitcoin nu este clasificata ca ban electronic e-money sau moneda straina, ci mai degraba ca instrument financiar supus reglementarilor bancare din Germania.

  Bitcoin nu este clasificată ca ban electronic e-money sau monedă străină, ci mai degrabă ca instrument financiar supus reglementărilor bancare din Germania. Reprezintă mai degrabă «bani privaţi» care pot fi utilizaţi în cercurile multilaterale de cliring", potrivit unui comunicat al Ministerului german de Finanţe, relatează CNBC. O unitate de cont permite realizarea de comparaţii în timp a valorii unor bunuri sau servicii şi cuantificarea valorii adăugate în cadrul activităţii economice şi poate fi reprezentă de o monedă fără existenţa fizică a acesteia.

  suretrader bitcoin arduino bitcoin wallet

  Un exemplu de unitate de cont este dat de drepturile speciale de tragere DST ale FMI, în care se evaluează tranzacţiile, dar care nu sunt şi instrument de plată. Astfel, plăţile trebuie să se facă în monede aflate efectiv în circulaţie.

  gdax bitcoin market esea bitcoin mining

  Am fost de mult timp un susţinător al planului lui Friedrich August von Hayek de denaţionalizare a banilor. Bitcoin reprezintă primul pas în această direcţie", a declarat Hayek bitcoin Schaeffler, membru în comisia de finanţe a Parlamentului german, care a susţinut clarificarea legală a bitcoin.

  Bitcoin este o monedă virtuală care permite utilizatorilor să o schimbe pentru bunuri şi servicii.

  cum cumpăr bitcoin în india bitcoin privat

  Îm prezent, o bitcoin valorează circa dolari. Noua prevedere arată că autorităţile germane pregătesc reglementări de taxare a tranzacţiilor cu bitcoin. Potrivit publicaţiei Die Welt, guvernul german a stabilit că clasificarea bitcoin înseamnă că profiturile obţinute prin utilizarea monedei virtuale ar putea fi impozitate.

  Brooks a adăugat că este un mare pas înainte pentru mişcarea bitcoin.

  câștigă 1 btc pe zi bitcoin pentru tine

  Ea a arătat că dacă euro va dispărea, autorităţile germane ar putea să colecteze în continuare taxe dacă toată lumea va începe să folosească bitcoin.

  Schaeffler consideră că succesul bitcoin va depinde de tratamentul corect al autorităţilor de reglementare şi de existenţa unor condiţii egale cu cele ale celorlalte monede.

  yahoo finance bitcoin piace piap marketwatch bitcoin usd

  El a adăugat că ar fi greşit dacă autorităţile naţionale vor califica bitcoin drept un instrument de spălare a banilor, doar pentru că face posibile tranzacţiile anonime.

  Reglementarea bitcoin a fost un subiect fierbinte în ultimele câteva luni. Departamentul pentru Servicii Financiare din New York a trimis citaţii săptămâna trecută mai multor companii asociate cu bitcoin, în cadrul unei investigaţii mai largi privind practicile acestora.

  În plus, Thailanda a luat măsuri în luna iulie pentru interzicerea monedei virtuale, potrivit Bitcoin Co, un site din Bangkok care operează tranzacţii cu bitcoin. Site-ul a arătat că i s-a interzis înregistrarea la agenţiile guvernamentale, fapt care ar fi permis oamenilor să folosească legal hayek bitcoin.

  btc bay trading co trimiteți bitcoin din portofelul de hârtie