Cumpără Bitcoin

Exx bitcoin. Criptomonedele dau semne că își revin după ultimele trei zile de scădere

Conținutul

  exx bitcoin marea piață bitcoin bull

  În acest moment, întregul volum al pieței pentru toate de jetoane listate ajunge la de miliarde de dolari. Din acecstea, 16 miliarde de dolari reprezintă volume tranzacționate în ultimele 24 de ore.

  exx bitcoin bitcoin depozit încă în așteptare

  Exx bitcoin Consensus nu s-a materializat Săptămâna blockchain Consensus nu s-a materializat săptămâna trecută, deși am avut niște semnale bune și știri despre criptomonede pozitive. În timpul săptămânii, cele mai multe active digitale din top au pierdut o mare parte din câștiguri.

  Săptămâna asta povestea e alta. O parte din piață resimte o recuperare după căderea exx bitcoin. Volumul pe 24 de ore a scăzut considerabil la de milioane de dolari, ceea ce nu e prea încurajator pentru traderi.

  exx bitcoin vindem bitcoin anonim

  Atât pe bitstamp cât și pe Bitfinex se poate vedea că taurii trebuie să prindă mai multă forță pentru a străpunge rezistența superioară.

  Pentru BCH, cele două mișcări medii au încă odistanță de acoperit.

  exx bitcoin checker contul bitcoin

  Totuși, chiar dacă avem un gol, se pare că cele două linii de tren ar putea să se intersecteze curând. Traderii caută o consolidare mai bună înainte de următoarea străpungere.

  exx bitcoin călătorii btc

  Per total, cele mai multe criptomonede de azi sunt pe verde și își ling rănile după ultimele 72 de ore. Verdictul — optimismul taurilor scade Se mai simte optimismul pe piață în rândul traderilor și entuziaștilor, dar oamenii sunt tot mai sceptici în legătură cu pompele taurilor. Deocamdată avem o consolidare până traderii se hotărăsc când va avea loc următoarea mutare importantă, care ar putea să o ia în orice direcție în acest moment.

  Distribuie aceasta postare.

  exx bitcoin bitcoin infographic