EBay se gandeste serios sa integreze moneda virtuala Bitcoin in PayPal

Ebay bitcoin, eBay va deveni cea mai mare companie din lume care accepta Bitcoin

Conținutul

  înlocuirea bitcoin

  Ebay bitcoin lunile următoare vom permite comercianţilor să accepte moneda virtuală", a declarat Bill Ready, preşedintele Braintree, procesatorul de plăţi online al EBay. EBay, cea mai mare piaţă de comerţ din lume şi cel mai mare operator de plăţi pe internet, devine astfel cea mai importantă companie care acceptă moneda virtuală.

  Mutarea ar putea permite celor de milioane de clienţi înregistraţi ai PayPal să facă tranzacţii cu bitcoin. Iniţial, tranzacţiile cu bitcoin vor putea fi efectuate doar de utilizatorii serviciilor oferite de Braintree.

  investiții similare cu bitcoin

  Procesatorul de plăţi online a fost achiziţionat anul trecut de EBay, pentru milioane de dolari. Dacă are succes, milioane de retaileri vor accepta de facto moneda virtuală peste noapte", afirmă Gil Luria, analist al Ebay bitcoin Securities. Lansată official înmoneda virtuală bitcoin a început să fie folosită la scară mai largă abia în Aproximativ Mulţi analişti sunt însă sceptici în privinţa viitorului monedei virtuale, avertizând asupra riscurilor pe care le presupune utilizarea bitcoin, precum fluctuaţii semnificative ale valorii acesteia, sau probleme legate de securitate.

  bitcoin butterfly labs review

  Preţul unui bitcoin a fluctuat în acest an între şi de dolari. Mai mult de jumătate din cei de investitori şi analişti intervievaţi de Bloomberg la cel mai recent sondaj au declarat că tranzacţiile cu bitcoin nu sunt sustenabile, iar moneda este prea instabilă.

  bitcoin valoarea în timp real

  Citește și.