Rezultatul căutării "cme bitcoin futures date【Bityard.com Free BTC 】"

Cme bitcoin, Rezultate căutare pentru „CME Bitcoin Futures| parintedemeserie.ro” – Et Cetera

Conținutul

  cme bitcoin

  Share on email Email CME Group, bazat in Chicago, a lansat contracte futures Micro Bitcoin, extinzând în continuare suita de crypto trading cme bitcoin 2021 de instrumente financiare derivate criptografice, a declarat compania într-un comunicat de presă marți. Prin scăderea barierei de intrare, se așteaptă ca produsul să permită mai multor traderi să poată câștiga expunere la bitcoin, potrivit John Bartleman, președintele TradeStation Group, compania mamă a unei platforme de tranzacționare online care va oferi clienților contracte futures micro BTC.

  De asemenea, permite traderului să investească într-o bursă reglementată și să se bucure de descoperirea prețurilor de contracte futures transparente, unde toți participanții cme bitcoin aceleași prețuri și cotații, conform comunicatului.

  Majoritatea schimburilor de criptomonede nu sincronizează prețurile, astfel încât poate exista o diferență considerabilă între platformele de tranzacționare. Iar capacitatea de a cumpăra cantități mici de bitcoin în contracte futures adaugă mai multă granularitate strategiilor de tranzacționare și de gestionare a riscurilor.

  cme bitcoin

  Comercianții care utilizează contracte futures Micro Bitcoin pot regla expunerea mult mai mult decât atunci când investesc în alte instrumente. Compania oferă contracte futures și opțiuni de tranzacționare la termen prin intermediul platformei CME Globex®, tranzacționare cu venit fix prin BrokerTec și tranzacționare valutară pe platforma EBS. În plus, operează unul dintre principalii furnizori de compensare centrală din lume, CME Clearing.

  Cu o gamă largă de produse și servicii pre și post tranzacționare care stau la baza întregului ciclu de viață al unei tranzacții, Cme bitcoin Group oferă, de asemenea, servicii de optimizare și cme bitcoin prin TriOptima și servicii de procesare a tranzacțiilor prin Traiana, conform comunicatului.

  cme bitcoin

  Total afisari 12,Total afisari astazi 6 Doneaza o cafea pentru administratorii ziarului — Va multumim Doneaza.