Partea ascunsă a bitcoin. Unde se află cele mai bune locuri pentru minarea de criptomonede

Câine bitcoin. Bitcoin atinge o nouă valoare record. Criptomoneda a crescut cu 40% în acest an

Logo-ul monedei virtuale e de asemenea bazat pe meme-ul respectiv.

câine bitcoin

Deși a fost în mare parte uitat în ultimii ani comparativ cu alte criptomonede mai mari precum bitcoin, creșterea sa fulminantă din ultimele zile se datorează entuziasmului unui forum de pe Reddit numit SatoshiStreetBets.

În aceeași manieră în care forumul WallStreetBets din spatele ascensiunii fulminante a acțiunilor GameStop, SatoshiStreetBets încearcă să crească prețul criptomonedelor Satoshi este numele fondatorului misterios, sau grupului de persoane, care au creat moneda bitcoin.

câine bitcoin

Dogecoin a adăugat în 24 câine bitcoin ore 7,17 miliarde de dolari la capitalizarea de piață a monedelor până vineri după-masa. Valoarea sa totală de pe piață a ajuns la 8,2 miliarde de dolari, făcând din dogecoin a noua cea mai valoroasă criptomonedă. O altă postare a sugerat creșterea monedei virtuale până la un dolar, preț pe care Dogecoin nu l-a atins niciodată.

câine bitcoin

Încând aceasta a fost creată, se vindea cu 0, dolari. Însă situația cu dogecoin ex btc diferită de cea a GameStop.

câine bitcoin

Forumul WallStreetBets afirmă că împing în sus prețul acțiunilor GameStop pentru a crea probleme brokerilor de pe Wall Street care fac pentru short sellingsau vânzarea în lipsă. Această practică, comună pentru marile fonduri de investiții, constă în acțiunea unui investitor de a împrumuta o acțiune, pe care o vinde de obicei la un preț ridicat și așteaptă apoi căderea cotației, pentru a o cumpăra apoi mai ieftin, înainte de a o returna.

câine bitcoin

În schimb, mișcarea pentru împingerea în sus a prețului dogecoin pare doar o tentativă de a face bani. Acestea presupun crearea unui entuziasm pentru o anumită monedă virtuală în mediul online pentru a atrage tot mai mulți cumpărători.

Cei care au cumpărat devreme în crearea bulei vând când prețul este ridicat, lăsându-i pe cei care au cumpărat în perioada de maxim în pierdere după prăbușirea prețului.

câine bitcoin

Citește și: Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Câine bitcoin.

Bitcoin Movie: Bit X Bit - In Bitcoin We Trust - Cryptocurrencies - Documentary - Digital Money