VICTOR VICOL

Btc vic. VRI COIN (VIC) Price to USD - Live Value Today | Coinranking

În cadrul programului, străinii pot dobândi cetățenia Vanuatuan printr-o plată unică de Potrivit președintelui VIC Geoffrey Bond, acceptarea lui Bitcoin ca plată face parte din efortul guvernului din Vanuatu de a conduce adoptarea de noi tehnologii la nivel mondial.

bitcoin bonds bitcoin trader suedia

În acest caz, guvernul din Vanuatu și-a exprimat în mod explicit dorința de a fi în fruntea adoptării de noi tehnologii, încurajând în mod oficial CIC să primească plăți în Bitcoin. Schimbul trebuie să respecte cerințele impuse de reglementările financiare din Australia.

cenos bitcoin miner bitcoin idr pret

Întrucât Vanuatu este membru al Comunității Națiunilor, cetățenii săi sunt autorizați să călătorească în țări, inclusiv statele din Uniunea Europeană UERusia și Marea Britanie, fără viză. Acest privilegiu va fi acordat și străinilor care au dobândit cetățenia vanuatuan.

bitcoin trader shark rezervor fals btc markets forks

Potrivit expertului în migrație în investiții și al consilierului CIC Christian Nesheim, mutarea Vanuatu pentru btc vic accepta plata Bitcoin îi va oferi un avantaj competitiv pe piața mondială a cetățeniei.

În mod ideal, atunci ei își vor transforma criptocuranța în active corporale într-o jurisdicție cu nivel scăzut de impozitare … Întrucât Vanuatu va fi acum singura țară care va oferi cetățenia btc vic Bitcoins, cred că programul va vedea o creștere a interesului mai mult sau mai puțin imediat. Urmați-ne pe Facebook.

⚠️ *ALERT!!!!* BITCOIN $20K TARGET INCOMING!!!⚠️Crypto \u0026 Altcoins Price Analysis TA \u0026 BTC News Today