Cine să fie?

Btc mcdonalds.

Conținutul

  holly willoughby bitcoin trading

  E-mail Lumea aplicațiilor este aproape nelimitată. Puține companii sau servicii btc mcdonalds au o aplicație mobilă astăzi și companiile au realizat că cu cât este mai ușor să îndeplinească sarcinile tipice de cumpărare și vânzare printr-o aplicație, cu atât ajung să obțină mai mulți bani.

  trading crypto coach telegram review

  Pe de altă parte, avem aplicația Telepizza, care ne permite să plasăm comenzi atât acasă, cât și să colectăm. Asta vrea McDonald's, asta testează deja o platformă de comandă și plată prin intermediul aplicației sale. Realitatea este că au fost printre primii care au inclus panouri în care puteți plasa propria comandă fără a face coadă și a plăti cu cardul, în Spania lucrează deja de mai bine de doi ani.

  cel mai bun site web pentru a comercializa criptocurrency

  Cu toate acestea, este timpul să facem un pas mai departe pentru a nu fi lăsați în urmă de concurență. Compania care a devenit faimoasă servind hamburgeri testează această tehnologie în anumite locații specifice din Statele Unite ale Americii, cu toate acestea, este de așteptat să se extindă în Australia, Canada, Franța btc mcdonalds Regatul Unit în această lună a lunii noiembrie.

  graficul de tranzacționare bitcoin

  Până în intenționează să aibă peste Din McDonald's lucrează la această tehnologie, așa cum a comunicat CEO-ul său, Steve Easterbrok, anul trecut și care confirmă testele acestuia pe teritoriul european.

  Conținutul articolului respectă principiile noastre de etică editorială.

  • Comerț btc pentru monero
  • Crypto trade bot
  • Documentar de pierdere în greutate mcdonalds - Bitcoin - Rezolvările de anul nou ale Blockchain |

  Pentru a raporta o eroare, faceți clic pe aici. Calea completă către articol: Știri despre gadgeturi » General » McDonalds testează deja comenzile și plățile prin intermediul aplicației sale S-ar putea să te intereseze Fii primul care comenteaza.