Breviar 03/10/18 - închiderea unui broker de către FBI și multe altele - CoinRevolution

Bitcoink 1broker, Account Options

Conținutul

  bitcoink 1broker

  Micha Sprick Binance profită de represiunea criptografică a Chinei Binance, una dintre cele mai mari forme latente de schimb de criptomonede din lume, beneficiază de represiunea criptomonedelor din China. După cum a remarcat SCMP, Zhao Changpeng, fondatorul folosește arbitrajul de reglementare pentru a se asigura că Binance bitcoink 1broker cea mai mare platformă de schimb de criptomonede din lume. Venezuela lansează Petro pe piețele globale Venezuela lansează criptomoneda Petro XPD pe piețele globale luni viitoare.

  bitcoink 1broker

  Conducerea venezueleană speră că Petro poate stimula redresarea în economia venezueleană devastată. Potrivit lui Nicolas Maduro, oamenii ar trebui să aibă încredere în XPD, deoarece acesta este susținut de petrol. Cu toate acestea, am discutat în luna august dacă este bine sau rău că Venezuela și-a lansat propria criptomonedă. XPD în sine a pierdut deja atât de multă valoare încât nu îl puteți bitcoink 1broker de încredere.

  bitcoink 1broker

  Pe atunci am ajuns la concluzia că Venezuela se strânge cu disperare de paie pentru a ușura agonia economiei sale pe moarte. În consecință, FBI a închis domeniul inițial al brokerului. Cu toate acestea, bursa continuă să funcționeze sub 1broker.

  bitcoink 1broker

  Dar bursa nu mai poate opera în SUA. Reprezentanții bursei au declarat că cooperează cu autoritățile și vor să reacționeze legal în fața instanței.