Bitcoin - Wikipedia

Bitcoin volatilitate

Btc bitstamp de volatilitate Suprafața de volatilitate este un complot tridimensional de opțiuni pe acțiuni implicat ca volatilitatea a considerat că există datorită discrepanțelor cu modul în care prețurile pieței opțiunile de bitcoin volatilitate și cu ce modele de prețuri pentru opțiunile de acțiuni spun că ar trebui să fie prețurile corecte.

Pentru a înțelege pe deplin acest fenomen, este important să cunoaștem elementele de bază despre opțiunile de acțiuni, prețurile pentru opțiunile de acțiuni și suprafața de volatilitate.

casă de vânzare bitcoin cel mai bun cripto youtube

Bazele opțiunilor de stoc Opțiunile de acțiuni de acțiuni sunt un anumit tip de garanție a instrumentelor derivate care oferă proprietarului dreptul, dar nu și obligația, de a executa o tranzacție. O opțiune de apel dă dreptul proprietarului de a achiziționa stocul de bază al opțiunii la un preț specific prestabilit, cunoscut sub numele de preț de grevă, la sau înainte de o dată specifică, cunoscută sub numele de dată de expirare.

O opțiune de vânzare oferă dreptul proprietarului de a vinde stocul de bază al opțiunii la un preț specific la sau înainte de o anumită dată.

bitcoin trading forex analiza tranzacțiilor bitcoin

De asemenea, în timp ce aceste nume nu au nicio legătură cu geografia, o opțiune europeană poate fi executată doar la data de expirare, în timp ce o opțiune americană poate fi executată la sau înainte de data de expirare.

Există și alte tipuri de structuri de opțiuni, cum ar fi opțiunile Bermudan. Noțiuni de bază privind prețurile opționale Modelul Black-Scholes este un model de prețuri pentru opțiuni dezvoltat de Fisher Black, Robert Merton și Myron Scholes în pentru opțiunile de preț.

Mai mult pe aceeași temă

Modelul necesită șase presupuneri pentru a funcționa: Stocul de bază nu plătește un dividend și niciodată nu va opțiunea. Opțiunea trebuie să fie europeană.

RECORD BREAKING BITCOIN SOLD TODAY!!! BITCOIN CRASH, BITCOIN NEWS TODAY \u0026 BITCOIN PRICE PREDICTION!!

Piețele financiare sunt eficiente. Nu se percep comisioane în comerț. Ratele de interes rămân constante.

În jurul orei GMT, principala criptomonedă se tranzacționa la Prețul bitcoin a atins un nivel record la sfârșitul anului Ascensiunea fulminantă a bitcoin este atribuită mai multor factori, unul dintre ei fiind interesul sporit al instituțiilor financiare majore. Banca de investiții JP Morgan a notat într-un document publicat recent că valoarea bitcoin ar putea urca până la Strategii băncii notează însă că asta se va întâmpla doar dacă moneda digitală va depăși faza de volatilitate, bitcoin fiind recunoscut pentru fluctuațiile sale puternice.

Returnările stocurilor subiacente sunt distribuite în mod normal. Formula este ușor complicată, dar pentru a prețui o opțiune, aceasta folosește următoarele variabile: prețul curent al acțiunilor, timp până la expirarea opțiunii, prețul de opțiune al opțiunii, rata dobânzii fără riscuri și abaterea standard a rentabilităților sau volatilitatea. Pe deasupra acestor variabile, formula folosește distribuția normală cumulativă normală și constanta matematică "e", care este aproximativ 2.

Și a atras și alte monede virtuale după ea, scrie Bloomberg.

Suprafața de volatilitate Dintre toate variabilele utilizate în modelul Black-Scholes, singura care nu este cunoscută cu certitudine este volatilitatea. În momentul fixării prețurilor, toate celelalte variabile sunt clare și cunoscute, dar volatilitatea trebuie să fie o estimare.

Bazele opțiunilor de stoc

Suprafața de bitcoin volatilitate este o diagramă tridimensională în care axa x este timpul până la maturitate, axa z este prețul grevei, iar axa y este volatilitatea implicită.

Dacă modelul Black-Scholes ar fi complet corect, atunci suprafața implicită de volatilitate a prețurilor grevei și timpul până la scadență ar trebui să fie plane.

În practică, nu este cazul. Suprafața de volatilitate bitcoin volatilitate departe de a fi plată și diferă adesea în timp, deoarece presupunerile modelului Black-Scholes nu sunt întotdeauna adevărate.

De exemplu, opțiunile cu prețuri mai scăzute de grevă tind să aibă volatilități implicite mai mari decât cele bitcoin volatilitate prețuri de grevă mai mari. Și pentru un anumit preț de grevă, volatilitatea implicată poate fi în creștere sau în scădere cu timpul bitcoin volatilitate la maturitate, dând naștere unei forme cunoscute sub numele de zâmbet de volatilitate, deoarece pare o persoană care zâmbește.

Pe măsură ce timpul până la scadență se apropie de infinit, volatilitățile la prețurile de grevă tind să convergă la un nivel constant.

Bitcoin scade la minimul pe 3 luni, volatilitate după tweet-urile lui Elon Musk

Cu toate acestea, suprafața de volatilitate este adesea observată cu un zâmbet de volatilitate inversat; opțiunile cu un timp mai scurt până la scadență au tradingview btc dollar mai multe ori volatilitatea decât opțiunile, cu scadențe mai lungi. Se observă că această observație este și mai accentuată în perioadele cu stres ridicat de piață.

bitcoin trading steuer bitcoin trade duminică

Trebuie menționat că fiecare lanț de opțiuni este diferit, iar forma suprafeței de volatilitate poate fi ondulată de-a lungul prețului și timpului de grevă. De asemenea, opțiunile de plasare și apelare au de obicei suprafețe de volatilitate diferite.

Prețul Bitcoin depășește pentru prima dată 40.000 de dolari

Faptul că suprafața de volatilitate există arată că modelul Black-Scholes este departe de a fi exact; cu toate acestea, participanții la piață sunt conștienți de această problemă.

Astfel, majoritatea firmelor de investiții și de tranzacționare folosesc în continuare modelul Black-Scholes sau o variantă a acestuia. Post navigation.