Prăbușire neașteptată a Bitcoin, din cauza unui zvon: a scăzut cu 14% în mai puțin de o oră

Bitcoin spălarea. Christine Lagarde solicită reglementări în cazul Bitcoin, denunţând activităţi de spălare de bani

Carmen Radu mart.

btc tradingview analiză tehnică

Acum, noua majoritate parlamentară vrea să adopte legea de aprobare a ordonanței de urgență, care prevede că entitățile implicate în tranzacții cu criptomonede sunt obligate să identifice tranzacții suspecte și să le raporteze dacă pot pune probleme din perspectiva legislației pentru prevenirea spălării banilor, potrivit AvocatNet.

Proiectul legislativ mai așteaptă acum raportul final de la Comisia de buget și Comisia juridică, urmând să intre la vot final în plenul Camerei Deputaților.

bitcoin la moneda americană

Ulterior, trebuie promulgată de președintele Iohannis pentru a intra în vigoare. Din păcate monedele virtuale pot fi folosite cu scopul spălării banilor dar și în scopul finanțării unor operațiuni teroriste ce pot reprezenta o amenințare la adresa tuturor.

LOSE SUPPORT GO SHORT!! - BTC PRICE PREDICTION - SHOULD I BUY BTC - BITCOIN FORECAST 200K BTC

De aceea, este important să asigurăm bitcoin spălarea transparență mai mare a tranzacțiilor financiare, a entităților corporative și a altor entități juridice, precum și a fiduciilor și a monedelor virtuale. În prezent avem numeroase servicii de tehnologie care au devenit din ce în ce mai populare ca sisteme bitcoin spălarea alternative și care au rămas totuși în afara domeniului de aplicare a dreptului atât la nivel european cât și național. Bitcoin spălarea urmare, grupurile specializate în spălarea banilor pot transfera fonduri către sistemul financiar al Uniunii sau în cadrul rețelelor de monede virtuale prin disimularea transferurilor sau prin faptul că beneficiază de un anumit grad de anonimat pe platformele respective.

privire de ansamblu bitcoin