Buy and Sell Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin and other cryptocurrencies | CryptoChange

Bitcoin register. Alege portofelul tău - Bitcoin

bitcoin register

Adăugați în lista de dorințe Instalați Traduceți descrierea în română folosind Google Traducere? The sender pays less than a penny.

bitcoin register

The simple interface means less time training employees and troubleshooting technical issues. Just enter the payment amount in your local currency and show the customer the QR code, scannable by all major BCH wallets.

Cryptocurrency Exchange

Bitcoin Cash costs absolutely nothing to receive - Customers pay less than a penny in transaction fees to send - No registration is required to accept BCH. Just download a free, open-source wallet, like the official Bitcoin.

Registrul de numerar Bitcoin este o aplicație de vânzare punct de vânzare simplă și bitcoin register de utilizat, care vă permite să acceptați plăți Bitcoin Cash BCH - cu taxe ZERO pe care să le primiți!

bitcoin register

Expeditorul plătește mai puțin de un ban. Nu există niciun proces de înregistrare și niciun cont de gestionat. Bitcoin Cash pentru a începe să acceptați plăți Bitcoin Cash instantaneu și sigure în afacerea dvs.

bitcoin register

Interfața simplă înseamnă mai puțin timp de instruire a angajaților și depanare a problemelor bitcoin register. Trebuie doar să introduceți suma de plată în moneda locală și să afișați clientului codul QR, scanabil de toate portofelele BCH majore.

Change Show wallets ideal for new users.

Alte caracteristici includ: - Securitatea prietenoasă a angajaților: setările pot fi modificate doar folosind codul PIN, iar aplicația nu stochează fonduri în sine - Conversie în monedă locală: alegeți peste peste de monede fiat pentru introducerea sumelor de plată - Istoricul tranzacțiilor: vizualizați toate tranzacțiile anterioare pentru nevoile dvs.

Bitcoin Cash costă absolut nimic de primit - Clienții plătesc mai puțin de un ban în taxe de tranzacție pentru a trimite - Nu este necesară înregistrarea pentru a accepta BCH.

Descarcă doar un portofel gratuit, open-source, cum este portofelul oficial Bitcoin. Afișați mai mult.

How to Get Started with Bitcoin (2021 updated)