Bitcoin urcă la un nou maxim istoric şi ajunge la 48.216 dolari

Bitcoin moare, VIDEO „Bitcoinul românesc”: Cum ar fi să câștigi bani când pierzi timpul pe net

Fii pregătit să îți pierzi toți banii, scrie CNBC.

bitcoin moare

Anunțul FCA vine pe bitcoin moare unui nou episod de volatilitate pe piața criptomonedelor. Bitcoin și alte monede virtuale au scăzut subit luni, valoarea totală a pieței cripto prăbușindu-se cu de miliarde de dolari, după luni de creșteri spectaculoase.

Întrebări frecvente

Bitcoin a atins un nou record istoric săptămâna trecută după ce prețul său a ajuns la Investitorii privesc tot mai mult activele digitale drept o protecție împotriva inflației, similare cu aurul, într-o perioadă în care guvernele din întreaga lume au anunțat că vor injecta sume fără precedent în economii pentru a combate criza provocată de pandemie.

Dar creșterea spectaculoasă a bitcoin i-a făcut pe unii analiști să avertizeze că ar putea fi doar o bulă similară cu cele imobiliare și că s-ar putea sparge în curând.

bitcoin moare

Însă banca de investiții JP Morgan a notat într-un document publicat la începutul lunii ianuarie că prețul bitcoin ar putea ajunge bitcoin moare la Autoritatea de supraveghere britanică a început să adopte o poziție mai dură față de criptomonede în ultimul timp, printre altele interzicând vânzarea de derivate cripto investitorilor și creând un registru național pentru afacerile ce comercializează criptoactive. Citește și: Citeste doar ceea ce merita.

Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

bitcoin moare