Bitcoinul și subdiviziunile sale

Bitcoin mbtc

Conținutul

Criptografia asimetrică utilizează o pereche de chei asimetrice publică și privată. Transferul de sume între conturile publice folosește cheile criptografice publice pentru a confirma tranzacțiile și a preveni dubla-cheltuire. Cheia publică este utilizată pentru criptarea unui text, care apoi nu poate fi decodificat decât folosind cheia privată corespunzătoare.

De stiut! Adepții acestei idei cred că este mai ușor să calculeze astfel, și în bitcoin distribuția minieră, utilizatorii noi nu vor fi speriați de prețul mare al monedei.

Ținând cont de creșterile succesive, un grup de entuziaști a propus comunității bitcoin mbtc subdiviziunii mBTC.

bitcoin mbtc

Un mBTC, numit și milibitcoin, reprezintă a mia parte dintr-un bitcoin — 0. La valoarea din prezent a bitcoinului, 1 mBTC ar valora aproximativ 1.

Ideea nu este nouă, ea apărând inițial pe vremea în care un mBTC valora un dolar. Motivul pentru care comunitatea ar agrea această unitate de măsură constă în faptul că oamenilor le-ar fi mai ușor să efectueze calculele și să folosească în exprimare subdiviziuni de bitcoin. Mai mult, utilizatorii noi sunt tentați să creadă că pot achiziționa doar unități întregi, ceea ce nu este cazul, iar în acest fel pot înțelege că pot cumpăra și fracții dintr-o monedă.

bitcoin mbtc

Numele provine de bitcoin mbtc creatorul bitcoinului, Satoshi Nakamoto. Un satoshi reprezintă cea mai mică subdiviziune a bitcoinului, mai precis a suta milioana parte.

Numele acestei subdiviziuni a apărut în anuldupă multe discuții pe diverse forumuri.

Bitcoin este o monedă, la fel ca Euro sau dolarul american, care serveşte pentru a face schimb de bunuri şi servicii. Cu toate acestea, spre deosebire de alte valute, Bitcoin este o monedă virtuală, care prezintă caracteristici inovatoare și iese în evidență pentru eficiența, securitatea și disponibilitatea sa de plată. When we purchase using the Bitcoin we do not need to reveal crucial information just like credit card numbers of bank accounts, thus eliminating any risk this information may be hacked away from the online vendor.

Bit-ul, o altă subdiviziune a criptomonedei, reprezintă o milionime dintr-un bitcoin. Terminologiile de satoshi și biți sunt mult mai întâlnite decât mBTC.

Account Options

Pe Internet au apărut și diverse simboluri pentru aceste subdiviziuni, însă ele nu au fost adoptate la scară largă. Ar mai ușor pentru utilizatorii noi? În ultimele săptămâni, discuțiile depre subdiviziuni s-au intensificat pe forumuri.

  • Николь усмехнулась и качнула головой.
  • Теперь вокруг было темно, и город казался другим.
  • Или же сила ее реальна.
  • Hostal Manolo | Monodeplaya
  • Td ameritrade bitcoin simbol futures
  • Cauti 10 mBTC (10 mili Bitcoin = BTC)? Vezi oferta pe parintedemeserie.ro

Ideea de a cumpăra 0. Sunt de părere că întreaga comunitate ar avea de câștigat dacă ar folosi opțiunea mBTC la portofel sau când vine vorba de tranzacții.

bitcoin mbtc

De exemplu, și la cumpărături ar fi mai ușor să te gândești că plătești 3 mBTC în loc de 0. În plus, developerii de portofele, exchange-urile, sau companiile ar trebui să folosească orice subdiviziune ar dori.

bitcoin mbtc

Probabil că nu vom vedea prea curând schimbarea subdiviziunilor de bitcoin folosite în limbajul uzual. Însă există adepți ai acestei idei care consideră că ecosistemul este încă unul tânăr, astfel că implementarea acestei noțiuni va fi benefică pentru viitor.