Bitcoin kantor

Conținutul

Raportul Bitcoin kantor crește antisemitismul în toată lumea.

depuneți bitcoin prin paypal

În România, Raportul Kantor notează bunele intenții guvernamentale în opoziție cu prejudecățile care persistă în societate. Cel mai grav incident menționat de Raport în România este cel de la cimitirul evereiesc din Huși unde au fost devastate 76 de pietre funerare.

Related posts

Docuemntul face legătura între ceea ce s-a întâmplat la Huși acum o lună și faptul că acest oraș este locul de naștre a lu liderului Gărzii de Fier, Corneliu Zelea Codreanu.

Este citat în context și Aurel Vainer, șeful comunității evreiești din România care a remarcat că vandalizarea cimitirului Huși este "punctul culminant al unei serii de atacuri antisemite", suspectând că există un "cuib legionar" în localitate.

stellar btc markets

Se mai descrie în plus în document, comemorarea din noiembriela 80 de ani de la executarea lui Codreanu, cu flori și lumânări la crucifixul din Tâncăbești, care a devenit loc de pelerinaj, un fel de memorial pentru liderul legionari. Ideea viceprimarului Bucureștiului, Aurelian Bădulescu de a ridica un bust al mareșalului Ion Antonescu este menționată de asemenea în document.

strategia lui peter jones bitcoin

Președintele Klaus Iohannis apare într-o lumină bună în Raportul Kantor, fiindcă a cerut "acțiuni bitcoin kantor pentru sancționarea manifestărilor antisemite, dar prim-ministra Viorica Dăncilă este lăudată și mai mult, alături de Liviu Dragnea pentru posibila relocare a Ambasadei României de la Tel-Aviv la Ierusalim. Anul acesta, ziua comemorativă vine la puțin timp după încăun atac sângeros asupra unei sinagogi — petrecut sâmbătă la San Diego, în California, în urma căruia a murit un om.

bitcoin pics