Primul schimb de criptomonede din Dubai-EAU

Bitcoin dubai,

cum să tranzacționați pe bitcoin în nigeria

AlphanMaina Primul schimb de criptomonede din Dubai-EAU va fi în curând înregistrat oficial și autorizat să funcționeze în țară. Schimburile reprezintă sufletul și inima industriei criptomonedelor din întreaga lume, deoarece oferă comercianților posibilitatea de a-și schimba activele digitale cu alte monede similare sau monedă fiat.

Prin intermediul a două organizații — Smart Dubai și the Dubai Future Foundation, au început deja să fie puse în practică primele etape.

Platforma se bitcoin în tranzacționarea în valută numi Crypto Bulls Exchange, iar experții în criptomonede cred cu tărie că va promova creșterea industriei în Emiratele Arabe Unite. Într-un interviu recent, Suhail Al Zaroon, președintele Fundației Al Zarooni, a declarat că crearea acestei platforme este o etapă majoră care va ajuta firma să valorifice pe deplin oportunitățile de investiții globale disponibile în EAU și în străinătate.

Suhail a mai spus că majoritatea tehnicilor financiari și a investitorilor instituționali sunt interesați să investească în această nouă tehnologie.

cum să cumpărați bitcoin cu western union

Întreprinderea comună dintre cele două firme va asigura Crypto Bulls Exchange funcționează corect și va oferi rezultatele scontate. Fondatorul și CEO-ul platformei, Shasha Gupta, de asemenea, a declarat recent că industria criptomonedelor continuă să se extindă și să crească în Emiratele Arabe Unite.

ASKING SUPERCAR OWNERS WHAT THEY DO FOR A LIVING !!!

Shasha a mai dezvăluit că pestede comercianți s-au arătat interesați să facă afaceri cu bursa în ultimele șase luni. La momentul scrierii, compania nu a furnizat încă detalii despre perechile specifice care vor fi disponibile pe platformă.

când este cme să comercializeze bitcoin

Sprijinul guvernului Emiratelor Arabe Unite pentru acest proiect va promova, de asemenea, creșterea acestuia odată ce acesta va fi lansat și operațional. Investitorii străini din Orientul Mijlociu și Asia sunt așteptați să utilizeze bitcoin dubai pentru a cumpăra și tranzacționa în diferite criptomonede, bitcoin dubai ar fi Bitcoin.

Cele trei țări au arătat un sprijin extraordinar pentru industrie - în prezent sunt considerate destinațiile de top pentru orice afacere cu blockchain și criptomonede.

Oraș blockchain!? Este posibil?

Pentru a atinge acest obiectiv, activele digitale precum Bitcoin trebuie incluse în plan, precum și reglementările pentru atenuarea riscurilor. De asemenea, o criptomonedă susținută de guvern, numită Emcash, este în curs de dezvoltare și va fi lansată în curând.

Pe măsură ce Dubaiul îmbrățișează și își deschide porțile către criptocurrency și tehnologia blockchain, ne așteptăm să vedem companiile fintech globale care se mută rapid și să înființeze tabere pentru a profita de piața profitabilă din Emiratele Arabe Unite, care nu a fost încă pe deplin exploatată.

  • А Галилей говорит, что, раз папа родом из того же - _Галилей_.
  • Разве вы не _слышали_, что Совет продлил бойкот на сегодняшний вечер.
  • Pin on Forex-Bitcoin And Cryptocurrency 4All
  • Oraș blockchain - Dubai dorește să devină epicentru tehnologic
  • Primul schimb de criptomonede din Dubai-EAU - CoinRevolution

Deja, Ripple a anunțat că va deschide un birou în Dubai înainte de sfârșitul acestui an, Anunțul a fost făcut de nimeni altul decât Dilip Rao, șeful de inovare a infrastructurii globale al Ripple, în cadrul Summitului Economic Global Islamic recent încheiat. Dilip a adăugat, de asemenea, că compania are acum în total trei bănci în Arabia Saudită, una în Oman, două în Kuweit și mai multe în Emiratele Arabe Unite.

schimbați directorul de date bitcoin

Concluzie Primul schimb de criptomonede din Dubai - Crypto Bulls Exchange- va avea bitcoin dubai impact major asupra industriei criptomonedelor nu numai în Emiratele Arabe Unite, ci și în întreaga lume. Citiți mai multe știri despre criptomonedă aici.