Account Options

Bitcoin dezastru

Fonduri speculative și capital privat 4 martieSaxonia Inferioară, Hanovra: plăcile grafice pentru a genera Bitcoins sunt activate un tabel în.

Realitatea

Biroul de poliție penală de stat din Saxonia Inferioară. Ecologiștii și alții dau semnalul de alarmă cu privire la persoanele implicate în minerit și procesarea tranzacțiilor bitcoin și a altor criptomonede.

Ei văd liniile de tendință și susțin că criptomonedele ar putea ajunge să submineze toată munca grea în atenuarea schimbărilor climatice în restul lumii. Susținătorii criptomonedelor susțin că, prin creșterea consumului bitcoin dezastru energie electrică, aceste activități miniere și comerciale încurajează adoptarea mai mare a surselor regenerabile de energie. Ei citează ideea că mulți mineri bitcoin folosesc deja energie regenerabilă. Și oricum, susțin ei, chiar dacă Bitcoin folosește multă energie electrică, merită - de asemenea, nu a fost înlocuirea serviciilor bancare tradiționale eficiente și încurajarea unui consum mai mic.

confirmările bitcoinii durează prea mult timp

Dacă doriți să intrați în detaliile ambelor argumente, cu o interpretare completă a argumentelor anti-criptomonede și cu legături către multe argumente pro-criptomonede. Ambele părți ale argumentului se angajează într-un fel de retorică intensificată pe care o așteptați, având în vedere cât de pasionați sunt toți de subiect.

certificat de cadouri bitcoin

Adaugă la asta lNatura anonimă și descentralizată a activității criptomonedelor și este dificil să obțineți date reale, altele decât anecdote și sondaje auto-raportate. În consecință, investitorilor le este greu să analizeze retorica pentru a ajunge la concluzii concrete. Ceea ce greșesc ambele părți, desigur, este că fiecare își argumentează punctele de parcă geniul se poate întoarce la sticlă.

Ca și cum ar fi vrut sau s-ar fi temut după caz că rezultatul final ar fi încetarea criptomonedelor. Nu se va întâmpla în acest moment.

Pierderea în caz de dezastre - Bitcoin - 2021

După cum ilustrează NYTcriptomonedele sunt deja afaceri mari și sunt adoptate pe scară largă de către marile afaceri și economia globală. De la, până la, este acum un fenomen de comerț global care câștigă doar impuls, nu dispare. Astfel, investitorii bitcoin dezastru se implică din ce în ce mai mult. Deci cine are dreptate? Bitcoin dezastru păcate, uitându-ne mai profund la argumentele ambelor părți, argumentul potrivit căruia bitcoinul este inerent bun pentru mediu nu are apă.

Aceste argumente se bazează în esență china cumpara bitcoin trei ipoteze cruciale: Că minerii de bitcoin vor migra la cea mai ieftină formă de electricitate; Că cea mai ieftină formă de energie electrică sunt din ce în ce mai regenerabile; și Că rata de pensionare a vechilor generatoare de combustibili fosili va fi aceeași indiferent de ce.

Bitcoin preț în rupii ultime două ipoteze nu sunt adevărate. Da, în timp ce în multe părți ale bitcoin dezastru sursele regenerabile de energie sunt acum cea mai ieftină formă de producere a energiei electrice noi, centralele existente sunt adesea chiar mai ieftine.

bitcoin idr pret

Trebuie să vândă electricitate doar la combustibilul marginal și la costurile de exploatare până la punctul de echilibru, comparativ cula orice capacitate nouă de orice tip, care va necesita cheltuieli capitale semnificative. Și când minerii de bitcoin își obțin puterea din rețeaua locală, deoarece aceste rețele au un amestec de energie regenerabilă și producția de combustibili fosili, mineritul nu promovează doar noii generatori de energie curată.

Prin creșterea dramatică a cererii în această rețea, aceasta susține, în general, prețul tuturor generatoarelor din acea rețea. Acest lucru va avea ca efect susținerea economiei generatoarelor existente de combustibili fosili.

Bitcoin ar putea fi un dezastru climatic, dar nu trebuie să fie

Acest lucru va întârzia apoi pensionarea lor. Pentru a ilustra acest punct, trebuie doar să te uiți la aceleași date ale sondajului pe care suporterii bitcoin le place să le citeze.

btc markets uk reddit

Și, deși acest lucru este anecdotic, combustibilii fosili sunt susținuți direct ca combustibil de generație prin noua activitate criptografică. Exemplul Kazahstanului menționat mai sus este o ilustrare bună - este o țară bogată în combustibili fosili care încearcă să utilizeze mai multe dintre aceste resurse, nu mai puțin.

În cele din urmă, climatului nu-i pasă ce procent din amestecul dvs. Atmosferei îi pasă doar de bitcoin dezastru de emisii absolute de combustibili fosili care sunt eliberate.

Da, pe parcurs, ajutați la reducerea în continuare a costurilor noilor surse regenerabile, care ar putea avea beneficii pe termen lung. Dar cel mai important, înrăutățești lucrurile.

1 bitcoin la php

Concluzia de aici nu este că criptomonedele sunt în mod inerent rele pentru climă, ci că nu are sens că sunt inerente bune pentru climă, bitcoin dezastru cum le place mulți susținători. Dacă doriți ca bitcoinul să fie de fapt bun pentru climă, există o muncă importantă de făcut.

Deci, ce putem face? Dacă obiectivul este ca consumul de energie electrică prin exploatarea bitcoinului să beneficieze în mod direct industria energiei renouvelabile, răspunsul simplu este să cereți tuturor minerilor să colocalizeze și să obțină direct energie electrică din proiecte specifice de energie regenerabilă sau de la alte generatoare, de exemplu, deși acest lucru este controversat.

Pentru cei care nu pot co-localiza cu un anumit proiect, ar putea folosi achiziții de energie verde, la fel ca. Acest lucru ar promova adoptarea surselor regenerabile de energie fără o astfel de creștere directă a prețurilor de la producătorii titulari de combustibili fosili.

Bitcoin este în cădere liberă! Începe DEZASTRUL?

Dar, desigur, realitatea nu este atât de simplă. Ceea ce, așa cum ilustrează articolul de astăzi de la NYT, va fi în curând o mare dilemă pentru comunitatea de tehnologii, afaceri și investitori mai mari, deoarece aceștia continuă să accepte rapid criptomonedele ca un activ real. În toate celelalte aspecte ale eforturilor lor de afaceri și investiții, aceste entități extrem de vizibile sunt deja la bitcoin quantum computing ESG.

Datorită autoreglementării inerente, concepției neguvernamentale a criptomonedelor, aceasta bitcoin dezastru o provocare pe care comunitatea investițională instituțională și corporativă va trebui să o abordeze singură.

Este un tropfilm popular bitcoin dezastru știință-ficțiune pentru a descrie o lume în care autoritatea guvernamentală s-a prăbușit și corporațiile umple golul reglementării colective a pieței. Suntem bitcoin dezastru pe punctul de a testa astfel de viziuni, cel puțin când vine vorba de criptomonede. Deoarece întreprinderile și investitorii instituționali vor trebui să se autoreglementeze, dacă trebuie evitate cele mai groaznice efecte climatice ale Bitcoin și ale altora.

Ce pot face companiile mari și investitorii instituționali în criptomonede? Prin parteneriat direct cu sau găzduind activități miniere, bitcoin dezastru ar putea dicta sursa de energie pentru activitățile în care sunt implicați. După cum sa menționat mai sus, nu ar primi nicio primă pe piață pentru acest lucru. Prin urmare, ar fi un bitcoin dezastru pur defensiv. Și asta nu ar rezolva problemaafară din piață, doar micul lor colț. Dar acesta ar putea fi un punct de bitcoin dezastru.

tradingview qtum btc

În al doilea rând, ar putea forma un efort de colaborare în același mod. Dar, pe măsură ce instituțiile mari devin jucători mai mari în criptomonede, ele ar putea influența din ce în ce mai mult practicile din industrie.

Acestea fiind spuse, este greu să fim siguri că oricare dintre abordările de mai sus ar rezolva cu adevărat problema.

Aceste exemple pot conține termeni colocviali. Traducere "bitcoinul" în engleză bitcoin Alte traduceri Doar să oprești tot internetul din întreaga lume, altă cale nu este de a opri bitcoinul.

Industria petrolului și a gazelor este din ce în ce mai îndrăgostită de criptomonede, la fel și principalele petro-state din lume. De la primele bănciplanul pur și simplu scoate din finanțare industria cărbunelui, deoarece sunt din ce în ce mai bitcoin dezastru să facă acest lucru, este dificil să vezi o coaliție voluntară universală și cu adevărat eficientă în lumea financiară care se formează în jurul practicilor criptografice verzi.

În al treilea rând, acești jucători ar putea lansa o criptomonedă alternativă, o criptomonedă care exploatează blockchain-ul pentru a urmări monede și tranzacții către mineri specifici și pentru a le cere să fie auditate achizițiile de energie electrică.

Taguri: monedei bitcoin

În esență, o alternativă certificată la bitcoinul verde și, prin urmare, o alternativă care teoretic ar putea câștiga o primă ca bitcoin dezastru preferată pentru oamenii conștienți de climă.

Dar acest lucru este contrar principiilor din spatele adoptării rapide a criptomonedelor. Este greu să vezi că așa ceva se dezvoltă și, chiar dacă se întâmplă, câștigă aderență.

Între timp, bitcoin și alți dezvoltatoricondițiile stabilite nu dispar.

Traducere "bitcoinul" în engleză

Există puține dovezi ale eforturilor de acțiune colectivă. Poate că se va găsi o soluție mai elegantă, deoarece, în afară de problemele climatice, există multe de spus despre cazul criptomonedelor și despre inovatorii acestei piețe în creștere.

Rapidele au fost suficient de inovatoare pentru a ajunge la acest punct. Bitcoin nu trebuie să fie un dezastru al schimbărilor climatice. Dar așa cum este, există o mulțime de boNiciun motiv de îngrijorare. Și pe măsură ce companiile mari și investitorii intră pe piața criptomonedelor tot mai mult, vor trebui să se lupte cu această realitate.