Lucruri ce trebuiesc ştiute - Bitcoin

Bitcoin cresc

Image source: pixabay.

Header - user

Ca de fiecare dată, când a mai sărit câte un prag. În anulavea o creștere spectaculoasă până la Anul acesta, în martie, un bitcoin era cotat la 5.

bitcoin în comparație cu piața de pe piața de aur

Astfel de creșteri sunt nesănătoase. Ele sunt sunt ca artificiile: ajung până la cer, după care se sting și se prăbușesc.

mobile bitcoin robinet

Este clar că strălucirea exploziei atrage atenția și așa stau lucrurile și acum, când bitcoin a depășit cotația de Desigur, în fața unei asemenea creșteri toată lumea se întreabă ce se întâmplă? De ce crește cea mai cunoscută criptomonedă?

'Fake Bitcoin' - How this Woman Scammed the World, then Vanished

Găsim câteva răspunsuri și anume că unele fonduri de investiții au plasat sume importante în bitcoin. Se adaugă, în mod ciudat, refrenul că bitcoin este o monedă de refugiu, adică un instrument financiar în care, în vremuri complicate, investitorii își plasează banii. Ceea ce este exagerat, pentru că, în continuare, investitorii mici și mijlocii nu sunt sfătuiți să cumpere criptomonede, tocmai din cauza volatilității lor.

Bitcoin a crescut luni peste prețul de

Chiar dacă anul acesta performanța financiară a monedei virtuale a depășit creșterea cotației aurului, comparația este exagerată. Explicațiile pentru creșterea cotației bitcoin sunt completate de bitcoin cresc piețelor financiare, pline de bani mulți și ieftini, fonduri care s-au dus către piețele de capital, dar care ajung să fie plasate și în criptomonede.

Se mai afirmă că există așteptări pentru reapariția inflației, ceea ce îi face pe administratorii fondurilor de investiții să cumpere și bitcoin. Dacă suntem atenți la explicațiile găsite pentru creșterea bitcoin, putem observa că nu există niciun motiv fundamental, adică legat de economia reală.

  • Bitcoin - Wikipedia
  • Ce se ascunde în spatele creșterii Bitcoin | RFI România: Actualitate, informaţii, ştiri în direct
  • Language: ro Lucruri ce trebuiesc ştiute Dacă eşti pe cale de a explora Bitcoin, sunt câteva lucruri pe care trebuie să le ştii.
  • Btc piețele depozitează nu se arată
  • Btc vs piața de piață

Tranzacțiile cu moneda virtuală nu au bitcoin cresc salturi spectaculoase; în continuare bitcoin rămâne periferic în raport cu lichiditățile de monede reale existente pe plan mondial. Deci, de fapt, cu bitcoin nu s-a întâmplat nimic în afară de faptul că a cunoscut o creștere bitcoin cresc cererii în acest an. În afară de această mișcare de piață, consumatorii nu pot cumpăra mai multe produse sau servicii cu bitcoin, iar moneda virtuală nu a fost recunoscută ca mijloc de plată de mai multe companii sau piețe pentru a putea fi utilizată.

Din acest punct de vedere, sunt analize care se întreabă dacă bitcoin poate fi considerată cu adevărat o monedă.

Securizarea portofelului

Istoric vorbind, moneda trebuie să îndeplinească o serie de condiții. Banii sunt făcuți pentru a se schimba ușor, pentru a putea face comparații între mărfuri, pentru a fi stabili și pentru a fi lăsați moștenire în viitor.

platforme pentru a tranzacționa bitcoin

Din acest punct de vedere, criptomonedele de azi nu sunt bani. Cu siguranță, însă, bitcoin a dovedit din nou anul acesta că este un vehicul speculativ.

ŞTIRILE ZILEI

Nu ar mai mira pe nimeni ca, la fel ca în anulcriptomoneda să se prăbușească acolo de unde a venit, adică să aibă o scădere drastică. Dacă privim bitcoinul prin această lentilă atunci vom putea să înțelegem mai bine fluctuațiile criptomonedei și să fie luate decizii în cunoștință de cauză.

bitcoin miniere tranzacționate public

De altfel, administratorii de portofolii financiare au păreri împărțite. Unii cred că avansul freshforex mt4 va continua până aproape de Bitcoin continuă, la fel ca la crearea lui, să vândă o poveste.

În anulatunci când a fost inventat, bitcoin cresc dorit să fie un stindard al celor care doresc să devină independenți față de stat și de bănci.

Prețul bitcoinului este volatil

Astăzi, dorește să seducă publicul cu ideea că va fi moneda viitorului. Țelurile majore au fost ratate. A rămas, în schimb, bula speculativă, iar cei tentați să investească în bitcoin trebuie să țină seama de acest lucru.