Bitcoin, 3 defecte care îl împiedică să fie un mijloc de plată eficient

Bitcoin control. Întrebări frecvente

Pasager rănit într-un tramvai de o bucată de șină Acest sistem considerat antiinflaționist, anonim, independent de politica monetară se dovedește a fi plin de erori, unele constructive, altele din perspectivă practică.

Prima, cea arhicunoscută, este trăsătura energofagă- Bitcoin consumă cantități uriașe de energie.

Capturi de ecran iPhone

Minarea bitcoin token coinmarketcap cantități uriașe de energie, iar ca efect impactul asupra mediul este devastator.

Minerii de cripto bitcoin control calculatoare special construite pentru a rezolva ecuații matematice complexe care ajută tranzacționarea cu monede.

Minerii sunt recompensați pentru eforturile lor, fiind plătiți în criptomonedă. Cu toate acestea, întregul proces necesită multă energie și poate consuma mai mult decât țări întregi, cum ar fi Finlanda și Elveția, conform unui studiu Cambridge.

bitcoin control

Pe de altă parte, Ethereum - a doua cea mai mare criptomonedă privită uneori ca o alternativă la Bitcoin - vine cu o altă metodă de exploatare care necesită mai puțină energie, arată o analiză CNBC. Aceasta utilizează un alt mecanism al validării în rețea.

Cu toate acestea încă e departe de așa ceva. Un alt defect, care abia iese la iveală, este trasabilitatea. La începutul acestei luni, autoritățile de securitate cibernetică din statele unite au anunțat că au reușit să recupereze 2,3 milioane de dolari din despăgubirea de 4,4 milioane plătită de Colonial Pipeline hackerilor care au blocat sistemul.

Au fost plăți făcute în Bitcoin, ceea ce înseamnă că au putut urmări tranzacții.

Account Options

FBI a declarat că agenții săi au putut identifica un portofel de monedă virtuală pe care hackerii l-au folosit pentru a colecta plata. Se dovedește că cei care folosesc intens Bitcoin și mai ales dacă e folosit pentru a obține bunuri și servicii reale, identificarea devine posibilă.

  • Want to learn more?
  • Bitcoin, 3 defecte care îl împiedică să fie un mijloc de plată eficient
  • Bitcoin mining software windows 7 32 bit
  • Btc ron

Există alte criptomonede care încearcă să remedieze acest lucru și să ofere mai mult anonimat. Monero și Zcash ar fi în această categorie.

bitcoin control

Marea eroare și de fapt existențială este că nu e un sistem viabil de plată. Nu funcționează bine ca monedă.

bitcoin control

În teorie, Bitcoin trebuia să ofere un mediu de schimb bitcoin control și eficient, dar nu a funcționat. În plus este extrem de volatil. Și cu astfel de defecte, rămâne de fapt doar un pseudoactiv de speculație, în care unii câștigă, iar alții pierd.