7500 bitcoin. مستلزمات تعدين البيتكوين bitcoin : ضمان محلي ٣ سنوات

Conținutul

  Ghinionistul care a aruncat la gunoi bitcoin în valoare de de milioane de dolari Autor: Florin Casota Postat la 04 decembrie afişări Tweet Undeva într-o groapă de gunoi din Ţara Galilor se află îngropaţi bitcoin în valoare de peste de milioane de dolari, scrie Telegraph.

  btcusd binance tradingview

  Un IT-ist din Ţara Galilor ar fi putut fi printre milioanari în bitcoin în acest moment dacă ar mai fi avut în posesia sa monedele bitcoin pe care le-a minat.

  El a fost printre primii care a început să mineze bitcoin în cu laptopul personal.

  avantajele tranzacționării în bitcoin

  James Howells, tânărul de 32 de ani, avea de bitcoin 7500 bitcoin într-un portofel digital când hard diskul pe care se aflau cheile, necesare pentru deschiderea portofelului, a fost aruncat la groapa de gunoi. El a vândut laptopul pe bucăţi pe eBay, dar a păstrat hard diskul ştiind că la un moment dat valoarea acestuia va creşte.

  snt btc tradingview

  La finalul anului valoarea monedelor ar fi fost de 7,5 milioane de lire sterline, pe când acum ar valora peste de 7500 bitcoin de dolari. Valoarea monezii a fluctuat foarte mult, doar în crescând cu peste Trebuie să trec peste. Tot timpul am ştiut că valoarea bitcoinului va creşte foarte mult", mai spune James Howells.

  btc bahamas top sus

  Urmărește Business Magazin.